Eyvallah teşekkürler biraderim saygılar @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Eyvallah adaşım. Kısmet yolum düşerse vaktim olursa kesinlikle haber ederim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hele artiste bak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. biraderim hayal meyal hatırlıyorum neden olduğunu bilmiyorum kusura bakmayın efendim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Eyvallah teşekkür ederim güzel düşüncelerin için bende iyi ki tanımışım diyorum @
Şairinde dediği gibi "Kuleden Merkeze Günaydın Herkese"
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.