Cevap: Çünkü Sen içimdesin..
Neydi içimdeki akan göz yaşı kalbe haykırdığımda acı çektiğim seni mi düşünüyorum öznesi hep mevsimler olan yazın ayrı sitem kışın ayrı sitem ilkbaharın ayrı sitem sonbaharın ayrı sitem işte aslında o sitemlerim ne olduğunu düşünemiyorum bulamıyorum kalbimin acısı nedendi diyordum bir gece yastığa düştü gözümden yağmur damlası o vakit anladım sitem vs hepsi bir yağmur damlası ile örtüldüğü hepsi ona özlemimmiş ve sevda akan gönlün tüm damarları ona sitemde etse yastığa koyunca bir damla herşeyi yok edip ona aşkını anlatıyor olmasıdır...
Emeğine sağlık @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel paylaşım aslında @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de bana eşlik eder onlar kalemindeki sözleri dökeceğini umuruyorum...
__________________ SusKun ve Sessiz Mürekkep... Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|