02 Ağustos 2019, 23:43
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Sunucu Polemiği < 8 > TurkSohbet.NET [ 2019 ]
Merhaba değerli IrcForumlari.NET Kullanıcıları, Polemik konumuz TurkSohbet.NET olarak belirlenmistir. Hakkında: Türksohbet, Türkiye'de sohbet platformlarına yön verip, liderlik etmek ve kullanıcıları'nın kendilerini en rahat hissettikleri yer olabilmek amacı ile 17 Mayıs 2000'de yayın hayatına başlamıştır. Geniş kadrosu bulunan TurkSohbet.NET hakkındaki düşüncelerinizi/önerilerinizi/ bu başlık altından, saygı ve seviyeli bir şekilde dile getirebilirsiniz. /* TurkSohbet.NET'i Kısa ve öz tanıyalım. /* Sunucu - turksohbet.net Ircop (Şuan) - 21 Tanımsız Bağlantı - 1 Kanal Sayısı - 73 Toplam Kullanıcı Server - 50 Rekor TurkSohbet - 240 Rekor - 31/7/2019 16:08 - TurkSohbet.Net Sohbet sunucusuna hoşgeldiniz. - - (irc.turksohbet.net / [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) - - - Sunucu bilgileri - - Bağlantı Adresi : irc.turksohbet.net - Bağlantı Portları : 6660-6669 / 7000 - Bağlantı(Web) Adresi : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Radyo(Web) Adresi : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - IRCD Alt Yapısı : Unreal3.2-SAO (Proje üretim / SAO) - SERVICES Alt Yapısı : SAOServices-1.0.1 (Proje üretim / SAO) - - - - Yönetim Kadrosu - - Genel Sorumlular : Strathmore, Blackthorn - Sunucu Sorumluları : Cehennem, Status - Sunucu Teknik Sorumlusu : Strathmore - Kanal/Rumuz Sorumlusu : EFenDi, Dike, ircpolice - Kanal/Rumuz Yetkilileri : AcimaSiz, JackaL, Lord, sibeL - IRC Operatorler : Krizantem, Nazar, BuLuT, Microp, CaNSu - : YaRaMaZ, SORU, Kahin, poseidon, Azraada, Olips - : Biri, SEMPATiKO, Caitlyn - Help Koordinatorü : blind - TurkFM Sorumlusu : Dike - TurkFM Radyo Founder : Piraye - - - TurkSohbet.Net Bilgilendirme Metni - - TurkSohbet.Net internet kullanıcıları arasında benimsenmiş , misyon sahibi, - hedefleri olan ve sürekli yinelenen arayüzü ile sabit kalmamak - ve düzenli olarak güncellenme mantığını taşıyan ayrıca - "çalışmalarında sınır tanımama" düşüncesi ile şekillenmiş - ve daima hedeflerini belirliyerek başarıya ulaşmayı bilen bir marka olmuştur! - - - Hiyerarşik bir sistem üzerine kurulu olan IRC(internet relay chat) - platformumuzun tüm yöneticileri etkin yönetici / kullanıcı - ilişkilerine sahip , kendi pozisyonlarında deneyim ve tecrübe sahibi - herhangi bir problem anında duruma müdahele edebilme - hakkına sahip , ekip çalışmasına yatkın bireylerdir. - - Sizlerinde bu haklardan ücretsiz olarak yararlanabilmeniz için uymanız gereken - ve düzenin sağlanabilmesi için yönetim tarafından belirlenmiş - kurallar bulunmaktadır. - - Bunlar hakkında bilgi almak için /rules komutunu kullanabilirsiniz. - - IRCOPlar'dan yardım almak için - #OperHelp kanalını ziyaret edebilirsiniz. - - IRC veya Servisler ile ilgili sorunlarınız - için #Help kanalını ziyaret edebilirsiniz. - - Genel Sohbetler için : #Sohbet #Zurna - Soru-Cevap Oyunu için : #Oyun - Radyo Yayını kanalı için : #Radyo - - Hatırlatma - - Bulunduğunuz sohbet sunucusu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iştirakı olup - siz kullanıcıları için ücretsiz olarak sunulan bir hizmet olmaktadır. - - - - powered by TurkSohbet www.turksohbet.net - Dene, Yaşa ve Fark ET!..
__________________ char *adres = [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] for(int i = 0; *(adres + i); i++) { putchar(toupper(adres[i])); }
Konu Che tarafından (02 Ağustos 2019 Saat 23:47 ) değiştirilmiştir.
|
| |