Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ağustos 2019, 20:02   #742
quralsiz47
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Add-on ve snippet(parça) kod istekleri buraya

YouMyCure Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
dediğini farklı anladım ben

Çalışıyor ama kanala 20 kişi giriyo 7 8 tanesinin girişini gösteriyo ayrı pencerede

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:02 -->-> Daha önceki mesaj 19:36 --

YouMyCure Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:join:#: { $iif(!$window($+(@,$chan,-GIRIS)),window -n $+(@,$chan,-GIRIS)) echo -t $+(@,$chan,-GIRIS) $+($chr(3),$color(join)) * Giriş: $nick $+($chr(40),$right($address($nick,1),-3),$chr(41)) $iif(!$hfind($token($address($nick,2),2,64),$nick),.hadd -sm $token($address($nick,2),2,64) $nick) var %q = 1 | while %q <= $hget($token($address($nick,2),2,64),0).item { var %i $addtok(%i,$hget($token($address($nick,2),2,64),%q).item,32) | inc %q } if $remove(%i,$nick) { echo -t $+(@,$chan,-GIRIS) $+($chr(3),$color(join)) * Önceki Nickleri:4 $remove(%i,$nick) } } on *:part:#: { $iif(!$window($+(@,$chan,-CIKIS)),window -n $+(@,$chan,-CIKIS)) echo -t $+(@,$chan,-CIKIS) $+($chr(3),$color(part)) * Çıkış: $nick $+($chr(40),$right($address($nick,1),-3),$chr(41)) }

giriş ve ayrılmaları ayrı ayrı pencerelerde gosterıyo bunu kendı belirledigim bi kanalların giriş çıkış ve ayrılmaları tek pencerede gösterip girenlerinde daha önce aldıkları nickleri göstericek şekilde ayarlasan çok guzel olucak
hakkını helal et senı cok yordum

Konu quralsiz47 tarafından (02 Ağustos 2019 Saat 19:43 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan