Konu: İRC BİTTİ
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ağustos 2019, 16:28   #29
RuGaL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İRC BİTTİ

juju Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kendini bilmez insanların her platformda olduğunu inan sizin kadar ben de biliyorum. Ancak bu ortamın yeterince çirkinleştiğine inananlardanım. Bunu uzun yıllardır sanal platformlarda bulunanlar daha iyi anlar diye düşünüyorum. Her şey bir kenara sanırım kendi fikrimi belirtmem de bir sakınca yok. En azından olmamalı. Ya da ne bileyim? Size sormamalıyım mesela.
Ayrıca sunucu platformlarının bitmesini isteyip, ircforumlari'nda yazmamın nesi tuhaf hiç çözemedim. Burası bir sunucu da uzun zamandır ben mi farkedemedim. Benden ne saklıyorsunuz sayın if? Buraya yazarken herhangi bir sunucuda bulunma zorunluluğu mu var? Tanrım!

Size ve irc severlere sevgilerimi iletiyorum ve bir önceki mesajımda bulunan dileklerimi tekrarlıyorum.

Forum: Türkçe anlamı," Bir konu üzerinde paylaşım yapmak , eksi ve artıları ile tartışmaktır".

Hangi konuyu konuşacağınız ya da ne yazacağınızı "bana soracaksınız, bana danışacaksınız !" diye bir ifadem olmadı , istediğiniz kadar fikrinizi ve düşüncelerinizi dile getirmekte özgürsünüz buna sözüm yok olamaz buna karışma yorum yapma hakkım yoktur.
O, sizin kudretiniz bağlıdır. Sadece bir tarafta İRC'nin bitmesini dileyip, öbür tarafta İRC'nin medya alanlarının olmazsa olmaz sitesinde takılmak biraz mantıksız geldi, eğer İRC'nin bitmesinden tarafsanız onunla alakalı tüm bağlantıları da kesmeniz gerekiyor, bu da benim fikrim.

Ve selam

Konu RuGaL tarafından (02 Ağustos 2019 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver