Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Ağustos 2019, 14:16   #7303
Allecra
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hey gidi eskiden bombayla adam öldürür, headshot atardık. Sahi, nasıl unutuldun be pubg eski sevgililer gibi...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cığım ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyciğim sevgiler, öpüyorum sizi. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]şkom seni ayrı öpeyim kıskansınlar. *-*
Aklıma hep hepimizin evde yatıp güya pusu kurduğu o görüntü geliyor bulayım da atayım.

Bir anda terkettiniz bizi gerçi biz de pek oynayamıyoruz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile ben uluslararası oynuyorum artık yabancı arkadaşlar edindim meloooo

chill babe we are all bad in someone's story

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver