|
RuGaL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Kendini bilmez insanlar her ortam da , her yer de, her durumda vardır var olacaklar, bunu tartışmak zaten yersiz olur, ama dilek dilemen yanlış olur. Asıl çelişki şu: Hem IRC'nin bitmesini istiyorsun, hem de Türk İRC Platformunun medya alanını genişleten sitede yani ircforumlari.net'te zaman geçiriyorsun tuhaf i |
Kendini bilmez insanların her platformda olduğunu inan sizin kadar ben de biliyorum. Ancak bu ortamın yeterince çirkinleştiğine inananlardanım. Bunu uzun yıllardır sanal platformlarda bulunanlar daha iyi anlar diye düşünüyorum. Her şey bir kenara sanırım kendi fikrimi belirtmem de bir sakınca yok. En azından olmamalı. Ya da ne bileyim? Size sormamalıyım mesela.
Ayrıca sunucu platformlarının bitmesini isteyip, ircforumlari'nda yazmamın nesi tuhaf hiç çözemedim. Burası bir sunucu da uzun zamandır ben mi farkedemedim. Benden ne saklıyorsunuz sayın if? Buraya yazarken herhangi bir sunucuda bulunma zorunluluğu mu var? Tanrım!
Size ve irc severlere sevgilerimi iletiyorum ve bir önceki mesajımda bulunan dileklerimi tekrarlıyorum.