|
Allecra Nickli Üyeden Alıntı
|
Çok fazla muhabbetimiz olmamasına rağmen sevdiğim kişilerdendir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
Forum içinde çizgisini bozmayan ,gereksiz samimiyetlerden uzak duran tatlı mı tatlı biri, iyi ki karşılaşmışız canım |
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cım güzel düşüncelerin ve yerinde tespitlerin için teşekkür ederim .. Sende gördüğüm kadarıyla harika bir insansın . Laf aramızda seni merak etmiyor değilim
Umarım daha yakından tanırız birbirimizi..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cımmm kalbi , gönlü ,yüzü ,kendi güzel arkadaşım ... Kısa zamanda bu kadar mı güzel bir dostluk kurulur .. Seni tanıdığım için inan çok mutluyum .. Yazdığın o muhteşem şeyler için teşekkür edebilirim ancak .. Daha fazlası sende mevcut söylediklerinin... İyi ki varsın
|
Malthus Nickli Üyeden Alıntı
|
Lise biterken yıllıkta nasıl yapılırdı?
"Öncelikle bana bu kalbinden temiz sayfayı ayırdığın için teşekkür ederim" :P
Herşey orta okuldayken başlamıştı aslında. Okulun ilk günüydü. Hani ben sınıfa girmiştim sen sırada tek başına oturuyordun. Geldim yanına oturabilir miyim dedim, sende tabi demiştin. Öyle başlamıştı arkadaşlığımız :P
ŞAKA ŞAKA
2011 'in Kasım ayında tanıştık. IRC 'nin bana kattığı istisnai değerlerden birisisin sen benim için. Arkadaşlıktan öte bir dostluğumuz var. Ebediyete kadar da bu böyle kalacak. Senin hakkında ki düşüncelerimi dökmeye kalksam baya uzun olur. O yüzden 2 'şer 3 'er lik kelimelerle anlatmaya çalışacağım izninle;
Gülünce gözleriyle ışık saçan, etrafını aydınlatan, insanlara tebessüm ettiren, kalbi tertemiz, kahkahasıyla neşelendiren, bakışlarıyla ben neredeyim dedirten, yaşamayı çok seven, yürüdüğü yollara çiçekler saçılan, baktığı denizlere yelkenler açtıran, adı gibi eşsiz bir melektir o. Her daim mutluluğu hak eden nadir insanlardan bir tanesidir.
Seni seviyorum dostum, iyi ki varsın, iyi ki hala hayatımdasın.
Her daim mutlu olman dileği ile, HOŞ KAL. |
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]... O kadar güzel şeyler yazmışsın ki şimdi ben ne yazsam eksik kalır . Seni tanıdığım ilk gün gibi aklımda
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoca geldi dediler . Herkes bir meraklı bir heyecanlı o zamanlar
Görsen sanki okulda gibiyiz . Yeni bir öğretmen gelmiş ve bizle tanışıyor.Aslında çok önceden nickini duydum ama tanışma fırsatımız olmamıştı o zamana kadar. Her daim yönetiminde olmaktan gurur duyduğum harika bir help founderiydin . Şimdi ise harika bir baba ve harika bir dostsun ..Rabbim sana kalbinden geçen tüm güzellikleri bir arada yaşatsın . Ve bu güzel dostluk ölene kadar sürsün .
|
oMeN Nickli Üyeden Alıntı
|
inci iyi niyetli kalbi temiz dostlarına gerçekten değer veren Dinlerken sesinden büyük keyif aldığım arkadaşlarımdandır. Nerde ne yapacağını bilen güzel bi mesafe örneği sergileyen alyacığı Hem sever hem değer veririm |
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].. Benim kalbimde de , kalbi temiz , samimi ve içten insanlara yer var .. Ve sen o insanların başında geliyorsun ..Bu platform bana çok güzel arkadaşlar kazandırdı.. Yerin hep ayrı .. Umarım uzun yıllar da öyle kalır
|
PySSyCaT Nickli Üyeden Alıntı
|
Uye ismini cok begendigim birisi..
Kendisini fazLa tanimam ama konuLarini takip eder ve kendisine saygi duydugum bi arkadas..( umarim yanLis anLamazsin arkadas dedigim icin..)
SaygiLi guzeL yurekLi , nerde, ne zaman, ne diyecegini cok iyi biLen guzeL insan.. |
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..Yorumun beni çok mutlu etti.. Bende seni hayranlıkla takip ediyorum inan .. Hele o ciklet , bazen o kadar yerinde patlıyor ki
Tamam işte diyorum msj gitti yerine
.. Arkadaş kelimesinden güzel birşey var mı ? Neden yanlış anlayayım ki.. Arkadaşlarının arasında olabilmek beni ancak hoşnut eder .. Hep güzel kal , güzel kız.
|
Ersin Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] inci ablayı gerçekten düzgün insanların tanıması gerekir kalbi pırıl pırıl bu ortamda tanıdığım en güzel insan doğruya doğru yanlış’a yanlış der çizgisini bozmaz herkesle samimi olmaz ben onu tanıdığım için çok şanslıyım allah hep yüzünü güldürsün. |
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .. Kardeşten farkın yok benim için .. Yerini , değerini biliyorsun .. İyi ki hayatım da varsın , ve her daim ol
|
xena Nickli Üyeden Alıntı
|
Neşe kaynağı, sevimli kendi halinde ,iyi bir kişiliğe sahip sevilen ve sayılan arkadaşımız. Hayatı boyunca mutluluklar dilerim.
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cım teşekkür ederim harika düşüncelerin için , seni de takip ediyorum gizli gizli
. O kadar güzel yorumların ve paylaşımların var ki mest ediyorsun ... Hep var ol
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin yanında bunları duymak çok güzel , teşekkür ederim .. Her daim benimde desteğim seninle ... İyi ki varsın