Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Ağustos 2019, 09:38   #24
aLya
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: aLya 'yı Nasıl Bilirsiniz ?

Hayalet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Her ne kadar yeni tanısamda yayınlarını takip etmeye çalıştığım birisi büyük gönüllülüğü yok birşey sordunuzmu genelde olsun özelde olsun cevaplıyor iyidir iyii diyorum

Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , her daim elimden geldiğince yardımcı olmayı seviyorum . Yayınlarımda yanımda olduğun için de ayrıca teşekkürler..

Not Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım çok iyidir Okeyde hep Ortimdir.
hep Dususler Sağlasada iyidi. Severim Kendilerini..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ah benim güzelim Bende seni seviyorum . Hep iyi ve güzel kal..

MarveL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tanıdıgım ve gördügüm kadarıyLa sıcak kanLı ve neşeli birisi

Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .. Bu msj vesile olur belki bende seni yakından tanımak isterim güzellik

NerqiS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pek tanımıyorum ama kendi halinde sakin birde iyi bir dJ sanırim hayatında başarılar diliyorum.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cimm sen tanımasan da ben az çok tanıyorum seni Umarım daha çok tanıma fırsatımız olur. Birgün dinlersin belki yayınımı . Sana en güzel şarkılarımı armağan ederim

Feronia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
konusmasina/yazmasina ve davranislarina dikkat eden bayan
Bilgili, ve iyi insan

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cım yorumun beni çok onure etti.. Dışarıdan bu şekilde gözlemlenmek muhteşem.. Ama kalite asla tesadüf değil.. Sen nasılsan etrafındakiler de öyle .. Gurbete selam olsun

Che Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok iyi niyetli, samimi, ağır ve kalbi güzel bir bayan arkadaşımız.

Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ... Kişiliğinize hayran biri olarak sizi burada görmek gerçekten çok güzel. Forum içerisinde ki muhteşem paylaşımlarınızdan söz edemiyorum bile.. Mürekkebiniz hiç tükenmesin ... Saygı ile..

mCx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pek Tanımıyorum'da

Kendi Halinde İyi Birisi

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nickine hayranım Teşekkür ederim güzel yorumun için..

Risque Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İyi bilirim

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ah sen yokmusun

KartaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ağır başlı efendi biri.

Karakteri sağlam , efendi bir insandan bunu duymak mutluluk verdi şahsıma .. Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ZaLim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gayet iyi biliriz, sevgili ve saygili ayni zamanda iyi bir dj

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim , ALLAH razı olsun .. Yayın zamanı haberdar ederim artık

CLasS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Her ne kadar okey'de yenilse de bana, yine de bir çok konuda başarılı ve çalışkan birisi, Sever sayarım. Atılgan bi o kadar da kendisini sevdiren espirili bir yapısı var inci'nin

Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öncelikle teşekkür ederim hakkımdaki güzel düşüncelerin için .. Bunlar karşılıklı bil isterim . Okey konusuna gelince hiç açma bence

L_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] efendi hanım hanımcık bir piremses seviyoruz kendisini hep mutlu olur ins

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni anlatmak için burası yetmez biliyorsun Bende seni çok seviyor ve saygı duyuyorum ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver