|
Hayalet Nickli Üyeden Alıntı
|
Her ne kadar yeni tanısamda yayınlarını takip etmeye çalıştığım birisi büyük gönüllülüğü yok birşey sordunuzmu genelde olsun özelde olsun cevaplıyor iyidir iyii diyorum
|
Teşekkür ederim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , her daim elimden geldiğince yardımcı olmayı seviyorum . Yayınlarımda yanımda olduğun için de ayrıca teşekkürler..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ah benim güzelim
![Öpücük](images/smilies/mzhemoji/optum.png)
Bende seni seviyorum . Hep iyi ve güzel kal..
|
MarveL Nickli Üyeden Alıntı
|
Tanıdıgım ve gördügüm kadarıyLa sıcak kanLı ve neşeli birisi |
Teşekkür ederim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .. Bu msj vesile olur belki bende seni yakından tanımak isterim güzellik
|
NerqiS Nickli Üyeden Alıntı
|
Pek tanımıyorum ama kendi halinde sakin birde iyi bir dJ sanırim hayatında başarılar diliyorum.
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cimm sen tanımasan da ben az çok tanıyorum seni
![Melek](images/smilies/mzhemoji/melek.png)
Umarım daha çok tanıma fırsatımız olur. Birgün dinlersin belki yayınımı . Sana en güzel şarkılarımı armağan ederim
|
Feronia Nickli Üyeden Alıntı
|
konusmasina/yazmasina ve davranislarina dikkat eden bayan
Bilgili, ve iyi insan
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cım yorumun beni çok onure etti.. Dışarıdan bu şekilde gözlemlenmek muhteşem.. Ama kalite asla tesadüf değil.. Sen nasılsan etrafındakiler de öyle .. Gurbete selam olsun
|
Che Nickli Üyeden Alıntı
|
Çok iyi niyetli, samimi, ağır ve kalbi güzel bir bayan arkadaşımız.
|
Sevgili @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ... Kişiliğinize hayran biri olarak sizi burada görmek gerçekten çok güzel. Forum içerisinde ki muhteşem paylaşımlarınızdan söz edemiyorum bile.. Mürekkebiniz hiç tükenmesin ... Saygı ile..
|
mCx Nickli Üyeden Alıntı
|
Pek Tanımıyorum'da
Kendi Halinde İyi Birisi |
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nickine hayranım
![Melek](images/smilies/mzhemoji/melek.png)
Teşekkür ederim güzel yorumun için..
|
Risque Nickli Üyeden Alıntı
|
İyi bilirim |
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ah sen yokmusun
|
KartaL Nickli Üyeden Alıntı
|
Ağır başlı efendi biri.
|
Karakteri sağlam , efendi bir insandan bunu duymak mutluluk verdi şahsıma .. Teşekkür ederim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
ZaLim Nickli Üyeden Alıntı
|
gayet iyi biliriz, sevgili ve saygili ayni zamanda iyi bir dj
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim , ALLAH razı olsun .. Yayın zamanı haberdar ederim artık
|
CLasS Nickli Üyeden Alıntı
|
Her ne kadar okey'de yenilse de bana, yine de bir çok konuda başarılı ve çalışkan birisi, Sever sayarım. Atılgan bi o kadar da kendisini sevdiren espirili bir yapısı var inci'nin |
Sevgili @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![Tatlı](images/smilies/mzhemoji/tatli.png)
Öncelikle teşekkür ederim hakkımdaki güzel düşüncelerin için .. Bunlar karşılıklı bil isterim . Okey konusuna gelince hiç açma bence
![Kahkaha](images/smilies/mzhemoji/hahah.png)
|
L_ Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] efendi hanım hanımcık bir piremses seviyoruz kendisini hep mutlu olur ins |
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni anlatmak için burası yetmez biliyorsun
![Tatlı](images/smilies/mzhemoji/tatli.png)
Bende seni çok seviyor ve saygı duyuyorum ..