31 Temmuz 2019, 10:20
|
#4 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Geceye bir itirafta benden oLsun..
SevgiLi NerqiS HakLısın..
İnsanLar basitce x kişi yada kişiLerin arkasından atıfta bulunup onu izole edebiliyorlar..Fakat bir yerde okuduğum makalede şöyle bir tanım vardı..
'' Herhangi biri ahlak dışı bir davranışta bulunduğunda buna tanık olan insanlar dedikodu yaparak kendilerini daha iyi hissetmeye başlıyorlar. Dolayısıyla haberin yayılması ve ahlak dışında davranışı bulunan insanın dedikodusunu yaparak cezalandırılması kolaylaşıyor''
Peki tanık oLduğum şeyleri diLime dolayıp kLavyeme dökmek mi gerekirdi diye düşümekteyim..Bu sanırım Suretme yakışmazdı..
Evet Geriye dönüpte bakmak manasız ve sadece oturup dediğin ve hayata geçirdiğin eyLemse, Kişilerin davranışlarını yargıla, olayları sorgula ve iyi-kötüyü, doğru-yanlışı ayırt et.. Hepsi bu ..
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:20 -->-> Daha önceki mesaj 10:11 --
| Maya Nickli Üyeden Alıntı
|
Buyuk bir hayal kirikligi yasatmislar sana.. Zamaninda bende yasadim bunu hala kuyumu kazmaya calisan insan cok ta tinlayan bir ben yok (; o yuzdendir ki benim tek dostum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]... uzuldum gercekten tek tek her satiri okudum. Umarim yasadigin bu tecrube -tecrube demek istiyorum - sana ileride daha saglam adimlar atmani saglar... Bosver takma dusunme gulumse ve arkana bile bakma...
| SevgiLi Maya evet Doğru Büyük bir hayaL kırıkLığıydı benim yaşadıkLarım..
Sanırım Bu evrimseL Rekabetten doLayı geLişen bir durumdu ve basit insanLarın yatıkLarı ve yapmayada devam edecekLeri bir eyLem.. |
| |