Help Polemiği <4> Zurna.NET - #Help (2019)
Merhaba, saygıdeğer IRCForumlari.NET kullanıcıları; Help Polemiği konusu olan Zurna.Net sohbet sunucusu #Help Departmanını kısa ve öz tanıyalım. IRC Network IRC.Zurna.NET IRCd/Svs Destek Odası #Help Departman Bünyesindeki Birimler : #mIRCHelp - Zurna.NET resmi mIRC Scripting destek kanalıdır. ZurnaNET #Help Departmanı - Help koordinatör : Help&OperHELP Founder : Blackwolf (SüpervisörAdmin ) - Help master : Discorium - Unhappy - UzmaN - L_ -NoRToN - Sephiroth - Helpsop : Harith - NoName - Helperler : AdaM, iKRa, nnaz_ , Fearless, Levent, meChuL, eTheRciTy,Ajan, PariS, karinca, CanerS, ZeuS, YuXeXes, yeSim` - ZurnaNET #Help departmanlarının işleyişi - #Help Sunucunun ircd/services yardım kanalı #helpers Helperlerin bilgi alış-veriş kanalı #helpegitim Bireysel eğitim kanalı #egitim Help soru/cevap kanalı #Sınav Sınavların gerçekleştiği kanal #CioDesk Global eğitim kanalı #mIRChelp Sorumluları: Sephiroth - The - NOT : Yukarıdaki bilgilerin tamamı, Blackwolf nickli yetkiliden alınmıştır. Zurna.NET Help departmanı artılarıeksileri ve görüşlerinizi bu başlık altından seviye sınırlarıiçerisinde belirtebilirsiniz...
__________________ Hilalin gölgesinde adalet ol, merhamet ol, derman ol.
Gazi ol, DEVLET OL.
Konu KartaL tarafından (28 Temmuz 2019 Saat 18:06 ) değiştirilmiştir.
|