Merhaba sevgili ircforumlari.net kullanıcıları ; Sizlerle supersohbet.org adresinde nickserv departmanında sorumlu bulunan sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile olan röportajımızı sunuyorum . Kısa ve öz röportaj oldu . Siz de okudukça anlarsınız. Keyifli okumalar dilerim. <L_> Selam qRi Nasilsin ?
<qRi> Iyiyim tskr ederim L_ sen nasiLsin
<L_> iyiyim tesekkür ederim Ayrica röportajimi kabul ettigin için de tesekkürlerimi sunarim
<L_> Kimdir qRi biraz kendinden bahseder misin ?
<qRi> Adım reyhan dağlar kızı deme o türküyü pek sevmem trakyalıyim kendimi bildim bileli izmirde ikamet ediyorum ailemle yaşıyorum
<L_> Memnun oldum ircforumlari adina ve kendi adima qRi
<L_> Peki qRi IRC ile ne zaman tanistiniz ? Nasil oldu da merak uyandirdi sizde ?
<qRi> 10 yılı aşkın süredir bu camianın içindeyim
<qRi> Googleye sohbet siteleri yazmıştım sonra esohbete denk geldim
<qRi> Giriş yaptım ve sonrasında takildim kaldim
<qRi> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. tesadüflere inanmam ben normalde
<qRi> Ama o sunucuya girmem tesadüf değildi diye dusunuyorum. bu sayede @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile tanısmıs olduk
<L_> Anladim qRi bir bahane ile herkes basliyor zaten.
<L_> O sunucu disinda nerelerde görev aldiniz ?
<qRi> Sohbetbiz net sunucusundan sonra burdayım artik supersohbet.org .)
<L_> Sanirim sizin belirli bir ekibiniz var qRi sürekli birlikteniz domain degisse bile berabersiniz
<L_> Denk geliyorum bazen berabersiniz sürekli
<qRi> Kemikleşmiş bi kadromuz var ben icin de bulunduğum icin ayrıca
kendilerine tesekkurlerimi senin ayrıcalığın ile bir kez daha iletiyim
<qRi> @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] a sonsuz tesekkurler
<L_> Anladim sevgili qRi arkadasliginiz daim olsun
<L_> qRi nickinin anlami nedir ? Nerden esinlendiniz ?
<qRi>> gri renginin beni yansittigini düsünüyorum.Söyle soyleyim sunucu hayatima bu nickle baslamadim ama sanirim bu nickle emekli olucam
<qRi> sana bir sır vereyim evim bile gri boyattim gerisini sen düşün artık
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. <L_> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. epey seviyorsun gri rengini o zaman . Cok da gri yapma bence insanin içi kararir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. <qRi> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bu uyarını dikkate alicam
<L_> Daha güzel olur hersey qRi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Tskler
<L_> Sunucularda hangi departmanlarda görev aldiniz peki qRi ?
<qRi> Ben meraklı bir insanımdır yeni şeyler komutlar işlevler vs. öğrenmek istediğimden sanirim her departmana el atmisligim var su ara nickserv görevlisiyim
<L_> En cok hangi departmani seviyorsunuz peki sevgili qRi ?
<qRi> Nickserv seviyorum sanirim ayrıca teknik servisi cs yi ayrım yapamiycam sanirim
<qRi> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. <L_> Hemen hemen her departmani seviyorsunuz sanirim qRi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. <qRi> Sanirim
<qRi> : )
<L_> IRC hayatinda iyi ve kötü olaylarin olmustur . Bahsetmek ister misin ?
<qRi> Muhakkak oldu olmadi desem yalan olur
<qRi> Zamanla tecrübe ile aştım artik
<L_> Bahsetmek istersen dinleriz sevgili qRi
<qRi> Ben normalde duygusal alıngan bir insanimdir pek fazla şaka espri kaldıramam
<qRi> Bi arkadaşın yaptığı şakadan günlerce sunucuya girmedigimi bilirim inadimda bi okadar
<qRi> Bir gün sunucuda tüm botlar çıktı ben elim ayağım dolandı birbirine eyvah dedim yandım şimdi ben
<qRi> User bot yetkili kimse kalmadı sunucuda
<qRi> 3 gün girmedim sunucuya korkudan nasıl başardıysam artik sunucuyu resetlemisim
<L_> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.)) oluyor oyle seyler deneme yanilma yontemi
<qRi> Unutulmaz anılarımdan biridir sonra @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ulaştı bana hemen sunucuya gel dedi ben mahcup utangaç şekilde geldim
<qRi> Kızmadı sağolsun öğreneceksin dedi seninde belirttigin gibi deneme yanılma yöntemleri ile
<qRi> Şimdi 2 kez kontrol ederek yapıyorum işlemleri
<L_> Aynen herkes deneyerek ögrenir tabi . qRi agir takilan ciddi bir insan pek saka kaldirmiyorsun illaki takilan oluyordur samimi arkadaslarindan güzel vakit geciriyorsundur sevgili qRi
<qRi> Artık iyice birbirimizi tanıyıp bildigimiz icin bi sorun olmuyo
<L_> Anladim sevgili qRi daimi mutluluklar dilerim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. <qRi> @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]idof arkadaşımızla aramizda var bi diyaloğumuz bana seslenir bende her seferinde haa diye cvp veririm kibar olmasını bi öğretemedim sana der güleriz karşılıklı
<L_> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.))
<qRi> : )
<L_> IRC i genel olarak nasil düsünüyorsunuz sosyal medyada daha cok zaman geciriyor insanlar IRC popüleritesini kayip ediyormu sizce ?
<qRi> sosyal medya tabikide vazgeçilmez olarak gorsemde IRC yeri herzaman başka olucak oluyodur olur diye düşünüyorum
<L_> Tabii yeri ayridir sevgili qRi . Son olarak IRC ile ilgili eklemek istediginiz birsey varmi ?
<qRi> Aklıma gelen su anda yok
<L_> Peki sevgili qRi son olarak ircforumlari net ile nasil tanistiniz ? Söylemek istedikleriniz sikayetiniz isteginiz varmi ?
<qRi> Aslında geç kalmışım üyelik konusunda irc bulunan herkesin mutlaka girmesi vakit geçirmesi yeni şeyler öğrenmesi okuması gerek diye düşünüyorum
<L_> Tesekkür ederim sevgili qRi bana vakit ayirdiginiz için . ircforumlari net olarak basarilarinizin devamini dileriz .
<qRi> Ben de kendi adıma ekibim adına ayrı ayrı tesekkurlerimi sunuyorum
<L_> iyi günler dilerim sevgili qRi