Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Temmuz 2019, 15:32   #1
L_
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
supersohbet.org nickserv sorumlusu qRi Röportaj

Merhaba sevgili ircforumlari.net kullanıcıları ; Sizlerle supersohbet.org adresinde nickserv departmanında sorumlu bulunan sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile olan röportajımızı sunuyorum . Kısa ve öz röportaj oldu . Siz de okudukça anlarsınız. Keyifli okumalar dilerim.

<L_> Selam qRi Nasilsin ?

<qRi> Iyiyim tskr ederim L_ sen nasiLsin

<L_> iyiyim tesekkür ederim Ayrica röportajimi kabul ettigin için de tesekkürlerimi sunarim

<L_> Kimdir qRi biraz kendinden bahseder misin ?

<qRi> Adım reyhan dağlar kızı deme o türküyü pek sevmem trakyalıyim kendimi bildim bileli izmirde ikamet ediyorum ailemle yaşıyorum

<L_> Memnun oldum ircforumlari adina ve kendi adima qRi

<L_> Peki qRi IRC ile ne zaman tanistiniz ? Nasil oldu da merak uyandirdi sizde ?

<qRi> 10 yılı aşkın süredir bu camianın içindeyim

<qRi> Googleye sohbet siteleri yazmıştım sonra esohbete denk geldim

<qRi> Giriş yaptım ve sonrasında takildim kaldim

<qRi>
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
tesadüflere inanmam ben normalde

<qRi> Ama o sunucuya girmem tesadüf değildi diye dusunuyorum. bu sayede @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile tanısmıs olduk

<L_> Anladim qRi bir bahane ile herkes basliyor zaten.

<L_> O sunucu disinda nerelerde görev aldiniz ?

<qRi> Sohbetbiz net sunucusundan sonra burdayım artik supersohbet.org .)

<L_> Sanirim sizin belirli bir ekibiniz var qRi sürekli birlikteniz domain degisse bile berabersiniz

<L_> Denk geliyorum bazen berabersiniz sürekli

<qRi> Kemikleşmiş bi kadromuz var ben icin de bulunduğum icin ayrıca
kendilerine tesekkurlerimi senin ayrıcalığın ile bir kez daha iletiyim

<qRi> @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] a sonsuz tesekkurler

<L_> Anladim sevgili qRi arkadasliginiz daim olsun

<L_> qRi nickinin anlami nedir ? Nerden esinlendiniz ?

<qRi>> gri renginin beni yansittigini düsünüyorum.Söyle soyleyim sunucu hayatima bu nickle baslamadim ama sanirim bu nickle emekli olucam

<qRi> sana bir sır vereyim evim bile gri boyattim gerisini sen düşün artık
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

<L_>
epey seviyorsun gri rengini o zaman . Cok da gri yapma bence insanin içi kararir

<qRi>
bu uyarını dikkate alicam

<L_> Daha güzel olur hersey qRi
Tskler

<L_> Sunucularda hangi departmanlarda görev aldiniz peki qRi ?

<qRi> Ben meraklı bir insanımdır yeni şeyler komutlar işlevler vs. öğrenmek istediğimden sanirim her departmana el atmisligim var su ara nickserv görevlisiyim

<L_> En cok hangi departmani seviyorsunuz peki sevgili qRi ?

<qRi> Nickserv seviyorum sanirim ayrıca teknik servisi cs yi ayrım yapamiycam sanirim

<qRi>

<L_> Hemen hemen her departmani seviyorsunuz sanirim qRi

<qRi> Sanirim

<qRi> : )

<L_> IRC hayatinda iyi ve kötü olaylarin olmustur . Bahsetmek ister misin ?

<qRi> Muhakkak oldu olmadi desem yalan olur

<qRi> Zamanla tecrübe ile aştım artik

<L_> Bahsetmek istersen dinleriz sevgili qRi

<qRi> Ben normalde duygusal alıngan bir insanimdir pek fazla şaka espri kaldıramam

<qRi> Bi arkadaşın yaptığı şakadan günlerce sunucuya girmedigimi bilirim inadimda bi okadar

<qRi> Bir gün sunucuda tüm botlar çıktı ben elim ayağım dolandı birbirine eyvah dedim yandım şimdi ben

<qRi> User bot yetkili kimse kalmadı sunucuda

<qRi> 3 gün girmedim sunucuya korkudan nasıl başardıysam artik sunucuyu resetlemisim

<L_>
)) oluyor oyle seyler deneme yanilma yontemi

<qRi> Unutulmaz anılarımdan biridir sonra @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ulaştı bana hemen sunucuya gel dedi ben mahcup utangaç şekilde geldim

<qRi> Kızmadı sağolsun öğreneceksin dedi seninde belirttigin gibi deneme yanılma yöntemleri ile

<qRi> Şimdi 2 kez kontrol ederek yapıyorum işlemleri

<L_> Aynen herkes deneyerek ögrenir tabi . qRi agir takilan ciddi bir insan pek saka kaldirmiyorsun illaki takilan oluyordur samimi arkadaslarindan güzel vakit geciriyorsundur sevgili qRi

<qRi> Artık iyice birbirimizi tanıyıp bildigimiz icin bi sorun olmuyo

<L_> Anladim sevgili qRi daimi mutluluklar dilerim

<qRi> @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]idof arkadaşımızla aramizda var bi diyaloğumuz bana seslenir bende her seferinde haa diye cvp veririm kibar olmasını bi öğretemedim sana der güleriz karşılıklı

<L_>
))

<qRi> : )

<L_> IRC i genel olarak nasil düsünüyorsunuz sosyal medyada daha cok zaman geciriyor insanlar IRC popüleritesini kayip ediyormu sizce ?

<qRi> sosyal medya tabikide vazgeçilmez olarak gorsemde IRC yeri herzaman başka olucak oluyodur olur diye düşünüyorum

<L_> Tabii yeri ayridir sevgili qRi . Son olarak IRC ile ilgili eklemek istediginiz birsey varmi ?

<qRi> Aklıma gelen su anda yok

<L_> Peki sevgili qRi son olarak ircforumlari net ile nasil tanistiniz ? Söylemek istedikleriniz sikayetiniz isteginiz varmi ?

<qRi> Aslında geç kalmışım üyelik konusunda irc bulunan herkesin mutlaka girmesi vakit geçirmesi yeni şeyler öğrenmesi okuması gerek diye düşünüyorum

<L_> Tesekkür ederim sevgili qRi bana vakit ayirdiginiz için . ircforumlari net olarak basarilarinizin devamini dileriz .

<qRi> Ben de kendi adıma ekibim adına ayrı ayrı tesekkurlerimi sunuyorum

<L_> iyi günler dilerim sevgili qRi

Konu L_ tarafından (28 Temmuz 2019 Saat 13:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mention düzeltmesi

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver