Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Temmuz 2019, 21:07   #24
NerqiS
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: NerqiS 'i Nasıl Bilirsiniz ?

BLueMooN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] i güler yüzlü, sempatik, arkadaşlarıyla iyi geçinen birisi olarak bilirim. İyi ki varsın.

Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin icın sende iyiki varsın

Not Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm : Benim Çok uzun Zamandır tanıdığım kardeşlerden öte iyiki seni tanımısım Böyle bir zamanda yanimda olduğun Sana tşk ediyorum. 😘
için seni bi o kdr da seviyorum Dostluğumuz Her Daim olsun .
Süslü Cümlelere gerek yok kankacım seni Sen OLduğun için Seviyoruz
😘😍💜

Canım benim bende seni iyiki tanımışım çok teşekkür ederim ki . Ne güzel sözcükler bunlar çokça seviliyorsun sende balım🙈😘

CLasS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dolu dolu mu yazsam bilemedim şimdi : ) bende ki değerini biliyor o. Dert ortağım, dinleyenim, dinlediğim kardeşcan seviliyorsun. Her ne kadar kızdırsa da gönlümü almasını bilen, değerli hanım hanımcık biri.

Hayat boyu güzellikler seninle olsun.

Kardeşcanım daha ne yazabilirdinki iyiki varsın sende çokça seviliyorsun. Güzel dileklerin içinde çok tesekkür ederim 😇

Eva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bilmem nasıl anlatsam, nasıl başlasam..Seni anlatacak kelime bulamiyorum.Uzun uzadıya yazmaya gerek yok bence.Bir cümle her şeyi barındırabilir içinde.Hem arkadaş, hem dost hem sırdaş aslında bir çok şeysin.Forumun bana kattığı en büyük armağanlardan birisin.Kalbinin güzelliğini, anlayışını, sabrını ve olgunluğunu sevdiğim hatun Dostlugumuz hic bitmesin bitanesi.Hep yanimda kal sen..Cok cok cok seviliyorsun.İyi ki Varsın kardesim

Ebrumm canım benim ne kadar güzel şeyler yazmışsın. Dostluğumuz bakidir sende çok seviliyorsun bebeğim iyiki tanımışım bende seni güzelligim 😘😇

Syst3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kısa sürede tanıdığım. Karakteri düzgün sözü özü bir bir arkadaşımız. Aynı zamanda çok neşeli. Derdi olduğu zamanda bile gülebilen ağlaması ile gülmesi ayrıt edilmeyen biri )) Hayatta herşey gönlünce olsun. İrcforumlari.net ekibinde bizimle olduğun için ayrıca teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, bunları sizden duymak güzel

aYYaŞ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İyi bir arkadas

Teşekkür ederim

hєrkєs kusurlαrı ílє kusursuzun pєşíndє..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver