Adana'da metil alkolden 1 kişi daha hayatını kaybetti
Ülkede son dönemde metil alkol yüzünden hayatını kaybeden kişi sayısı 22'ye yükseldi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sigara ve alkol, Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ile zamlandı. Bu zam, Özel Tüketim Vergisi Kanunu 12. Maddesi gereğince 6 aylık fiyat güncellemesiyle gerçekleşti. KAÇAK ÜRETİM ÖLÜM GETİRİYOR Fiyatlarının artmasıyla alkol tüketimini bırakmayanlar kaçağa yönelince, acı haberler geldi.
Adana'da metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alınan kişi öldü.
Alınan bilgiye göre, bir hafta önce rahatsızlanan A.D. (49), Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı.
Metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alınan A.D, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. SON 1 AYDA SAYI ARTTI Kentte son bir ayda metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle yaşamını yitirenlerin sayısı böylece 12'ye yükseldi.
Merin, Niğde ve Osmaniye'de hayatını kaybedenler eklendiğinde bu sayı 22'ye çıkıyor. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Alıntı
__________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |