Aslinda Forumu aramaniz yeterliydi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Difuzyon Arkadasimizdan böyle bir Kod vardi, Kodu degistirip Kick yerine zline yazsin diye degistirdim. Ve Argo Kelimeden Sonra Kanal temizlemesi icin timer ekledim. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! #difiprotect on
on *:text:*:#:var %jnk = 0, %cenk | while %jnk <= $numtok($1-,32) { %cenk = $strip($token($1-,$v1,32)) | if $hregex(Küfürler,%cenk,0) { zline $nick : Argo\Küfür sebebiyle Sunucudan uzaklastirildin | /timer 50 0 /msg $chan 0,0. | halt } | inc %jnk }
#difiprotect end
alias küfürekle {
if $hget(Küfürler,$1) { echo 06 -a $1 listede mevcut. }
else {
hadd -m Küfürler $1 1
hsave -i Küfürler Küfürler.data
echo 07 -a $1 Argo\Küfür listesine eklendi.
}
}
alias küfürsil {
if !$hget(Küfürler,$1) { echo 06 -a $1 listede yok }
else {
hdel Küfürler $1
hsave -i Küfürler Küfürler.data
echo 07 -a $1 Argo\Küfür listesinden silindi.
}
}
alias küfürlist {
$iif(!$window(@Küfürler),window -nz @Küfürler,clear @Küfürler)
aline 04 @Küfürler Küfür Listesi
var %dify 1 | while %dify <= $hget(Küfürler,0).item { aline -h 02 @Küfürler $hget(Küfürler,%dify).item | inc %dify }
aline -h 05 @Küfürler Toplam $hget(Küfürler,0).item veri mevcut.
}
on *:start:.hload Küfürler Küfürler.data
menu channel {
.Küfür Korumasi
..Aç:.enable #difiprotect | echo 04 -a Koruma Açik | echo 02 -a Küfür eklemek için /küfürekle kelime | echo 02 -a Küfür silmek için /küfürsil kelime | echo 02 -a Liste için /küfürlist
..Kapa:.disable #difiprotect | echo 12 -a Koruma Kapali
} Ben denedim ve bende oldu. Bu Kodu alip ALT+R yapip Remote kisminda yeni Sayfa acip icine yapistiriniz ardından scriptinizi tamamen kapayıp yeniden açınız(bir defaya mahsus). Sag fareye tikladiginiz zaman Küfür Korumasi yaziyor ordan acip kapata biliyorsunuz. Küfür eklemek icin /küfürekle KELIME silmek icin /küfürsil KELIME Listeyi görmek icin /küfürlist Hepinize Hayirli Forumlar dilerim NefeS |