|
oMeN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Şuan için İzmirdeyim bazen istanbuldada olabiliyorum, Radyo yayını özledim ama bi ara yayın aldığında Forumda paylaşıverde bizde dinleyelim. irc ye takılmıyorum arada çok nadir bazen Sunucuları geziyorum. Çay çorba ne demek sen iste yeterki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
İlk Fırsatta yapacağım paylaşımı merak etme, Belli olmaz belki ben izmir'e gelirim. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yida cagiralim garibim bizden başka kimsesi yok oda eşlik etsin bize seviyorum onuda izmirin güzeli, zaten izmir güzelse sebebi kesin inci'dir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | istanbul'a gelirsen maps'a "Altın Kafes Kına Organizasyon" Yazarsan adresime ulaşabilrsin her daim beklerim. başımın üstünde yerin var