Akımda Yeni Durak - FaceApp
. . .
Merhaba, yazımın ulaştığı herkesi selamlıyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yağmurlu bir hafta ortası geçiriyorum. Biraz da kırgınlık var üzerimde. Hâl böyle olunca malum herkes için revaçta olan sosyal medya benim için de kaçınılmaz oldu.
Bir kaç gündür belki sizlerin de katıldığı bir akım var: Kendini yaşlandırıp gönüllü emeklilik hülyalarına kapılan arkadaşlarım...
Sosyal medya da yenilik biter mi? Bu yılın başında #10yearschallenge lar keşfetleri süslüyordu. Yerini FaceApp adlı uygulamaya kaptırmış durumda.
Nadir rastlanan bir durum da olsa sosyal medya kullanmayan arkadaşlar için FaceApp uygulamasının işlevinden bahsedeyim: Çeşitli özellikleri mevcut filtre, makyaj vs. Lakin konumuz bununla alakalı değil. En gözde özelliği " Yaşlanma Etkisi " bugün kaç yaşındasınız ? 30 mu? Giriyorsunuz uygulamaya, resmi yükleyip yaşlılık etkisini seçiyorsunuz hooop 60 yıl sonra ne oldun gör bakalım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bunu eğlence için yapanlar kadar geleceği merak edip deneyenler de var. Anı yaşama taraftariyim ben.
Şöyle bakınca bu uygulamanın fanları arasında ünlüler ve siyasetçiler ilk sırada yerlerini almış.
Ah, yeri gelmişken diyelim ünlüler sekmesinde örnekler mevcut Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Velhasıl bu akım ne kadar devam eder kestiremiyorum. Kırışıklıklardan yüzler kan ağlayana kadar devam edecek gibi sinyaller beliriyor.
Her şey iyi güzel, stres atıp eğleniyoruz da...
İnternet aleminin bilmiş isimleri yine durmuyor. Bir şey popüler olunca iyi olduğu kadar kötü özellikleri de su yüzüne çıkıveriyor.
Kullanılan android uygulaması doğal olarak bazı izinleri talep ediyor. Uygulamadan yararlanmak istiyorsak izin verip bazı şartları kabul etmiş sayılıyoruz.
Şimdi kötülük bunun neresinde?
Uygulama geliştiricileri bu resimleri siz silseniz de saklı tutuyor ve gelişim, değişim için kullanabiliyor.
Vallahi hiç bana öyle ne diyor bu diye bakmayın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) ben bilmiş kişilerin yalancisiyim.
Artık kullanıp kullanmamak size kalmış.
Biz büyük bir IF ailesiyiz bu akımı yaşayan, yaşamak isteyen arkadaşlar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. evet sizler !
Buradan şu emekli amca , emekli teyze hallerinizi paylaşabilirsiniz. Malum önümüz bayram, şimdiden el öpmek isteyenler olabilir. Bir sonraki Akım'da görüşmek üzere, sağlıcakla kalın. vioLeta.
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|