Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Temmuz 2019, 11:25   #21
kLara
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * kLara

CLasS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrik Ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bende merak ettiğim bir kaç soru sorayım öyleyse.

Hemcinslerin seni neden bu kadar kıskanıyor? Özellikle mi kıskandırıyorsun, bu durum hoşuna gidiyor mu? Hahah kıskançlık insanların doğasında olan bir durum maalesef ama kıskandıklarını sanmıyorum en azından belli bir kesimin özellikle yaptığım hiçbişey yok farkındaysan forumda kendi halimdeyim hiçbişeye karışmıyorum imada bile bulunmuyorum . Ama kıskanılmak güzel bir duygu bunu real hayatımda da yaşıyorum iş ortamında, sosyal hayatımda denk geliyorum Ama art niyet ve sinsilik olmadığı sürece sıkıntı yapmıyorum bu ara çok freeyim umursamıyorum

Yapmadım ama yapmak istiyorum dediğin bir şey var mı? Var. Phuket adalarına gitmek ilerde birgün bunu gerçekleştirmek istiyorum

"Onunla konuşmak iyi geliyor" dediğin biri varmı? Var @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendisi bu ara pek aktif olmasada burda sanal ve real dost oldugum senelerin bana kazandırdığı en güzel insandır yavru ceylanım herşeyimi anlattığım ve huzur bulduğum kişidir.

Hayatına alacağın erkek nasıl olmalı? Benim belli takıntılarım var özellikle sahiplenici ve güçlü bir adam olmalı her anlamda söylüyorum bunu Ben onun yanındayken hiçbirşeyden kuşku, şüphe duymamalıyım. Fiziki duruma takılıyorum yalan yok seçiciyim baya ama sadakat , ilgi ve dürüstlüğüyle beni etkiliyip düşüncelerimi değiştirebilir.

ve anlık birşey soracağım, Şuan çalıştığını biliyorum. İş yerinde olmak yerine, nerede olmak ve en çok ne yapmak isterdin? ufak bir hayal kur bakalım .)

Ya iş temposunu seviyorum işine aşık biriyim çünkü ama şuan gümüşlükde deniz , kum ve güneş diyerek bir tatil yapmayı çok isterdim.. (HAYALLER & HAYATLAR işte

Ya öncelikle ilk defa bu kadar şaşırtıcı ve ilgi çekici sorularla karşılaştım tşk ederm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] farkını ortaya koymuşsun

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver