Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Temmuz 2019, 14:34   #10
SaDo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eza Sohbet Teması Geliyor ! %100 Mobil Uyumlu

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar önerilerinizide dikkate alacağım ben sohbet temaları piyasasına girmek için bu temayla başlamak istedim. Üzerinde çalışmış olduğumuz daha farklı temalarda mevcut bunları sırasıyla artık burada paylaşacağımdan şüpheniz olmasın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşım tema ne kadar çok benziyor demiş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Temavadisi.Com NoktaTelekom.Com ve Sohbettemalari.Net Şahsımıza aittir. SohbetTemalari.Net adı altında ayırmak istedik yinede güzel takibin için teşekkür ederim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:32 -->-> Daha önceki mesaj 14:16 --

Joe Nickli Üyeden Alıntı
Daha iyisi olabilir. Emeği geçen arkadaşı tebrik ederim.

Teşekkür Ederim daha iyisi için çalışıyoruz

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:33 -->-> Daha önceki mesaj 14:32 --

UzmaN Nickli Üyeden Alıntı
Elinize sağlık güzel tema olmuş fakat alışıla gelmiş arayüzden vazgeçmenizi tavsiye ederim. Piyasadaki bütün sohbet temaları birbirinin kopyası gibi. Daha açık konuşmak gerekirse muhabbet.org tema ve renklerine yakın gibi.

Bu temayı yaparken normal Sohbet temaları yanı sıra tüm alanları ve renkleri değişebilir yaptık. İstediğiniz alanı değişebilme imkanı sağladık. Sohbet panel demosunu hazırlayıp paylaşacağım sizinle.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:34 -->-> Daha önceki mesaj 14:33 --

Ody Nickli Üyeden Alıntı
Sohbettemalari.net ben boşa saldım
Hayırlı olsun

İznin varsa birazda bizde kalsın
Teşekkür Ederim

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:34 -->-> Daha önceki mesaj 14:34 --

umiT Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun güzel bir arayüz olmuş başarılar

Senden bunu duymak güzel teşekkür ederim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan