Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Temmuz 2019, 18:18   #4
Mylife
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İkinci Bi İf Nasil Eklerim

FeSaT Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba Arkadaşlar ;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
var %v1 $v1, %v2 %djsaat [ $+ [ %x ] ], %saat $iif(%v1 == joker,Joker Yayincilar,$regsubex(%v1,/(\w+)/g,\t $+ :00 ))

Böyle Bir Kod Var Elimde,

Ben Bunda Şu Şekilde Bi Ekleme İstiyorum : joker Olunca Joker Yayıncılar Yazıyor..

Aynı Zamanda EKJoker Diyincede Joker yayıncılar yazmasını istiyorum Bu Yapılabilir mi ?

PHP Kodu :

if(($v1=="joker") or ($v1=="EKJoker")){ echo"Joker Yayıncılar"; }else{ echo"00"; }

Ben Yeni Bir Satır Ekledim EKJoker Diye Ama Onu Saat Zannediyor Kod Yapısı Benim Yazılım Dilimden Farklı Oluncada Ekleyemedim.. Konu Hakkında Yardım Ederseniz Sevinirim..

Kolay Gelsin..

FeSaT Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hocam Yalnız Şöyle Bi Sorun Var Dün Bu Yöntem ile Deneme Yaptım..

Bende O Mantıkta Düşündüm if in ( in bittiği Yerde ) tekrar bi if yazdım ama bu seferde ya kodla doldu ekran yada :00 dan iki tane basmaya başladı.. Kod Üzerinde Yaparak Anlatırsan Hem Öğrenmiş Olurum Hemde İşim Görülmüş Olur..

Teşekkür Ederim Desteğin İçin

var %v1 $v1, %v2 %djsaat [ $+ [ %x ] ], %saat $iif(%v1 == joker,Joker Yayincilar,$regsubex(%v1,/(\w+)/g,\t $+ :00 )) || $iif($v1 == ekjoker,Joker Yayincilar,$regsubex(%v1,/(\w+)/g,\t $+ :00 ))

bu şekilde bir dene bakalım yine sorun olursa hata mesajını görmem gerekiyor

Konu Mylife tarafından (15 Temmuz 2019 Saat 18:30 ) değiştirilmiştir. Sebep: Php deki söylediğin Or ms de || veya anlamına gelir kırmızı ile işaretledim sorun olursa ilk koşuldaki variables ler de eklersen sorun olmaz sanırım

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet