Merhaba değerli arkadaşlar.
Bir kaç ay önce paylaşılan Zurna.Net Help Founder Değişikliklerine bir açıklık getirelim.
-
[ChanServ] Kanal Sahibi: Redkit [ONLINE]
-
Zurna.Net Help kanalı Founderi Aralık 2017 'den bu yana [ @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ] 'dur. Kendisi tarafından farklı nedenlerden dolayı 20 günlük böyle bir işlem yapılmış olup, Aralık 2017 'den bu yana Help Founder konumunda her hangi bir değişiklik söz konusu değildir.
Başarılarının devamını dilerim Tamer'cim.
-
Güncel Zurna.Net #Help Kanalı info'su :
-ChanServ- #Help ZurnaNET resmi IRC Services yardim kanalidir.
-ChanServ- -----------------------------------------------------------------------
-ChanServ-
#Help Kanali Bilgisi:
-ChanServ- Kanal Sahibi:
Blackwolf [ONLINE]
-ChanServ- Aciklama: Zurna.NET - Resmi IRCd/Services/Client/Xline yardım kanalı.
-ChanServ- Kayit zamani: Ksm 07 00:59:47 2016 +03 [979 gün, 13 saat, 37 dakika ve 4 saniye önce]
-ChanServ- Son kullanim: Tem 14 14:36:51 2019 +03 [0 gün, 0 saat, 0 dakika ve 0 saniye önce]
-ChanServ- Bulunan kullanici : 15
-ChanServ- Kullanici rekoru : 125 [766 gün, 11 saat, 10 dakika ve 53 saniye önce]
-ChanServ- URL:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
-ChanServ- Ekler: Topic Hatirlama (retention), Topic Kilidi (topiclock), Kisitli Op, Ek guvenlik, Mod-Koruma (enforce)
-ChanServ- -----------------------------------------------------------------------
-ChanServ- #Help kanali Türkiye'nin en kaliteli helperlerinin karsiliksiz yardim verdigi bir kanaldir.