Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Herkese Merhabaaa !
• Bugün takvim yapraklarımız 12 Temmuz'u gösteriyor.
Bizler için sıradan bir gün olabilir lakin birisi var ki, en masum haliyle Dünya'ya gözlerini açtı.
~ Evet bugün !
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Resimde gördüğünüz yakışıklı yıllar önceki ışıltılı gülüşünden bir şey kaybetmeyen Furkan Adil Saygı duyulan ve sevilen bir Adam oldu.
Bu özel günde bizde seni yalnız bırakacak değiliz herhalde?
Yeni yaşınla beraber hayatında var olmasını istediğin umutların umarım seninle olur.
Pastandaki mumlar gibi ışıklı olsun ömrün
En sevdiğin şarkı kulaklarında yankılansın ...
-
...
Duvarlar gelme üstüme
Öfkem zindan içinde bir kafeste
Son durak gelmek üzereyiz o kente
Mutluluk saklıdır bir yerlerde
Acılar yaşanmadan değeri anlaşılmıyor
Sadece sus ve dinle zaman geçip gidiyor
...
-
Üfle bakalım, dilek tutmayı unutma !
• Sen kalbi güzel,
• Sen düşünceleri güzel,
• Sen sesi güzel,
• Sen kendi güzel...
>> Sahi tüm güzellikleri almak için mi geldin dünyaya ?
Enerjin hiç bitmesin, hayatı yaşa; sev gül.. Üzüntü, keder uzak olsun yaşamına. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çilekli pastayı çok seviyorsun diye durumu biraz abartmış olabilirim ama olsundu
√ Pastadan alırız bir dilim
> Doğum günün kutlu olsun canım benim.
> Hayat boyu dayandığın acıların geride kaldığı, tüm güzelliklerin her dakika hatta her saniye peşinden koştuğu bir yıl olsun.
Ve sen iyiki geldin dünyaya, hoşgeldin.
Dokunduğu hayatlara şiirlerinden daha fazla anlam katan Adam!
~ İyiki doğdun !
~ İyiki varsın.
Dün, bugün olduğu gibi yarın ve nicelerinde de bizimle olman dileğiyle.
En güzel gecelerin gündüzlerine umut olsun...
Günün kutlu olsun.
. . .
Sezen Aksu'nun da dediği gibi...
Ah yıllar
Dopdolu, acı tatlı
Üstüme altın tozları serpti
Her şeyi tarttı terazi
Gözlerim ıslanı… ıslanıverdi
Hem doluya koydum, hem boşa koydum
Kah olgun, kah uçarı, kah toydum
Yol beni, ben yolu yordum
Tanıdım düşmanı dostu, fena mı
Gördü gözüm dünya gözüyle aşkı
Tattı dilim baldan bibere
Daha ne
Süzdüm damla damla hayatı
Ben daha ne isterim
Daha ne
Şimdi tam tadını çıkarma zamanı
Has ipek dokur gibi inceldi sabır
Demlene demlene tam kıvamı
Başladı ömrümüzün ihtişamı.
. . .
İlk anların gibi keyifle yaşa hayatı!
Her daim var ol Güzel Adam.
Bu da benden özel olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beyefendi.
Doğum Günün Kutlu ve Mutlu Olsun.
√ Bir Hayat Yetmez Büyümeye ..
~ vioLeta ~