Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Temmuz 2019, 21:04   #2
Kaf_Dağı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Boşluktayiz seninle, boşluğumuzun içinde

Alıntı:
Boşluğa düşmektir seni sevmek , o boşluğun içinde kaybolmaktir seni yaşamak, adını koyamamaktir boşluğun için de kalmak, o boşluk var ya ! göz gözü görmez ,dipsiz kuyudur sana ulaşamamak*

Ne güzel demişin boşluğa düşmektir seni sevmek, sevgidir işte insanı yaşamayı öğreten insanı yok eden var eden bazen hayattan nefrettiren işte görmemek odur ya insanı kahreden umarsızca davranmaların ardındadır ki döktüren göz yaşları yazı sonbahar kışı sonbahar eyleyen o baharları hiç çiçek açtırmayan değilmidir tane tane başlayıp yakıp kavuran işte odur ki kalbin hicranı tutunmaz yarası boşamı yazıyorum boşamı not etmiyorum yazdıklarımı istemsizcesine öyle anlatarak yakarak yıkarak hiç bir şeyi düşünmeden döküyorum gözümdeki yaşı değil onun kalbindeki mürekeb misali döküyorum içimdeki kor ateşin dağlamasını

Emeğine sağlık inan ki öyle yerlere götürdükü beni içim cız etti desem yeri var cok güzel olmuş çok begendim mürekkebi dökene değil döktürene bak diye boşa demedim sana
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver