Boşluktayiz seninle, boşluğumuzun içinde
Hayatımızdaki boşlukları yok etmek bizim elimizde mi?
Boşluğa düşmektir seni sevmek , o boşluğun içinde kaybolmaktir seni yaşamak, adını koyamamaktir boşluğun için de kalmak, o boşluk var ya ! göz gözü görmez ,dipsiz kuyudur sana ulaşamamak ..
Sen var olursun ama var olamazsın boşluğumun içinde , dokunmaya kalksam boşluğumun boşluğunda olursun , boslugumdasindir ama dolduramam o içimdeki boşluğumu, başım derttedir, derdimin devası bosluktadir devası olmayan boşluğun dibinde , yüreğim sıcaktır o boşluğun içerisinde soğumustur , ısıtmak istesem bile boşluk olmuştur yüreğimin içinde..
Gün gelir , dayanılmaz hale gelir , doldurmak isterim , dolduramam o boşluğunu , boşluğumun çaresiz kişilerde,..
Boşluk denilen illetin içerisinde kaybolmuşum bir kere,çıkmaz yollarda kesişmeyen o yolun boşluğuna varmışım.
Bir bakmışım uçurumun kenarına ulaşmışım, boşluğumun derdine düşmüşken, uzanan eller , yabancıdır, tuttuğum an farklı bir boşluk içerisinde olacağım için dolmayacaktır yine o boşluk, hayatım boşluk içerisinde devam edecektir bir süre , yalandan gülümsemeler , görmezden, duymazdan gelmeler ,içimdeki kelimelerin harflerini değiştirerek, yansıtmaktır başkalarında ki boşluğumun.
Boşluğumu doldurdum mu?
Elbette hayır, dolmuyor ! O yanan ateşin için de yanıp kavrulurken, gözlerimin elasi ile sana bakmak gibi yokken , o ela rengin siyaha dönüştüğünü bile hissederken , dönmüyor o göz rengim sana baktığım ela gibi..
Peki sen ?
Dolduruyorsun belkide, bakabiliyorsun o kocaman gözlerinle, dokunabiliyorsun, hissedebiliyorsun, tutabiliyorsun hoyratça o yaban elleri , söyleyebiliyorsun degistirmedigin harflerini cümleler halinde .. yanılıyorum belkide !
O boşlukta yaşıyorsun, yüreğin cayır cayır yanıyor, yanan o yüreğin boşluğun içinde ..
Boşluk kadar zor birşey olmadığını sende biliyorsun, zor olan o boşluğun içinde kaybolmalarin çaresizliğinde kalıyorsun, tutuşacak belkide boşluğun içinde çıkabilirsek ama bir kere düştük boşluğumuza; kaybolduk ,bittik, tükendik, gittik..
Bi merhaba diyelim mi boşluğumuza?
Merhaba boşluk !
Bosluktayiz seninle , bosluğumuzun içinde.. |