|
stonecypher Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
umarım eleştiriye açığızdır.
çok yeterli bulmadım. dostluk arkadaşlık ayrıdır başarı ayrıdır ben elle tutulur bir başarı göremedim. son süreç de sayılan sunucuların da genel de @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardesimin kontrolünde olan sunucular olması dilkatimden kaçmadı. ideal de de satış vardı, yok değildi. bakıldığı zaman ideal de bulunup şu an hala trsohbet de de bulunan bir çok isim mevcut, hiç birşey için değilse de bu arkadaşlık için daha uygun bir üslup seçilebilirdi diyeceğim, üslubumuzda bir şey yok denileceğini bildiğim için demiyorum. zira trsohbet bir ortaklık içeriyor, bazı şeylerin değişmesi gayet doğal.
bir dönem röportaj sorumlusu olarak görev yaptığım için de söyleyebilirim ki röportaj dili ve akışı da hiç tatmin edici değil.
aşk hayatınızda başarılar.
|
...........
Elestiriye tabiki herzaman açığız Sorun yok
Siz görmek istediğinizi görüyorsunuz
Tek taraflı yargılamak oluyor sizinki
Bilmediğiniz konular olduğu için bu tarz bir eleştiride bulunabilirsiniz bu arada ideal de sales yoktu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Başara 1 kişiyle olmaz ekip ile olur
Benim orda tek cümlemde bile 'Ben demedim ekip dedim.
Real & IRC/d Bir kırmızı çizginiz Prensipleriniz olmasi gerekir. Olmazsa olmazlar kirilmamalidir.
Sizle tanışalım sohbet edelim ön yargılar ozaman kırılır.