Kendisini Messi diye tanıtıp 23 kadınla birlikte olan iranlı Reza
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Messi'ye benzerliği ile spor kamuoyunun tanıdığı İranlı Reza Parastesh, kendisini Messi diye tanıtarak 20'den fazla kadınla ilişkiye girdi suçlamasıyla karşı karşıya. Kadınların gerçeği öğrendikten sonra Reza Parastesh'ten davacı oldukları ileri sürülüyor. İranlı Messi Reza Parastesh ise bu iddiaları yalanlıyor.
Insolite TV'nin aktardığı habere göre İran'da yaşayan Rıza Parastesh, Barcelona'nın Arjantinli yıldız futbolcusu Lionel Messi'yle olan benzerliğini kullanarak, 23 kadınla ilişkiye girdi.
Çıkan haberlerin ardından oldukça zor günler geçiren İranlı Messi ise, Instagram hesabından suçlamalar hakkında kendisini savundu:
"Sosyal medyada hakkımda yalan bir haber dolaşıyor. Lütfen insanların itibarı ve güvenilirliğiyle oynamayın. Hepimiz şu gerçeğin farkındayız ki böyle bir şey gerçekten birinin başına gelmiş olsaydı ortada şikayetler olurdu ve bana dava açılırdı. Bu da uluslararası boyutta bir felaket olurdu. Bu haberler doğru olsaydı ben şu an hapiste olurdum. Bunlara inanmayın, doğru değil. Hukuki arenada bununla mücadele etmek ve adımı temizlemek için her şeyi yapacağım" dedi.
Messi'ye benzerliğini ilk babasının fark ettiğini söyleyen Reza, müslüman bir ülkede böyle bir haberin yayılmasının kendisi için bir felaket olduğunu söyledi. Kendisini savunmak için her mecrada konuşacağını belirten İranlı Messi, bu haberlerin yalan olduğunun ortaya çıkacağını söyledi.
Kaynak ; storia
__________________ Kılıcını;düşmanlarını öldürmek için değil, zayıfları korumak için ... Kendini korumak için değil , cok değerli ruhunu korumak için kullanmalısın. |