01 Temmuz 2019, 14:30
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| TRSohbet.Com Güncel #Help Departman Kadrosu - Temmuz 2019
- Merhaba, değerli IRCForumlari.Net kullanıcılar.
Bu güne kadar son derece tecrübeli ve örnek ekip arkadaşları ile birlikte TRSohbet.Com kullanıcılarına eksiksiz yardım vermek ve sorularını cevaplamak üzere hazırda bulunan #Help Departmanı ekip listesi bu şekildedir : -- HelpTeam Kadrosu -- - - #HELP YÖNETİM KURULU - Help Koordinatörü > KayzerSoze Help Yönetim Kurulu Üyeleri > Shun , Xenophanes , Black - - #HELP ÜST YÖNETİM BİRİMİ - Genel Sorumlu > kaLimero , nilce Genel Sorumlu Yardımcısı > KarayeL , ichi - - #HELP YÖNETİM BİRİMİ - HelpManager (Kıdem XV) > Yalovali HelpMaster Lideri (Kıdem XIV) > HelpMaster (Kıdem XIII) > Zeyrek - - #HELP İDARİ İŞLER VE EĞİTİM BİRİMİ - İdari Sorumlu (Kıdem XII) > Midas
İdari Sorumlu (Kıdem XI) > -
Eğitim Genel Sorumlusu (Kıdem X) > Loading
Eğitim Sorumlusu (Kıdem IX) > - - - #HELP TEMEL BİRİM - Ekip Lideri (Kıdem VIII) > SpotenziaL Eğitmen Lideri (Kıdem VII) > Yare , Edep Eğitmen (Kıdem VI) > Birturk Kıdemli Helper (Kıdem V) > ErjequE , Humanist , EcemNur Kıdemli Helper (Kıdem IV) > Connect , Burculu Helper (Kıdem III) > ByZaLiM , RoSe , Orhun , Noble Helper (Kıdem II) > Ecrin , Stella , Jest , VivaLDi , Oje , acRep Helper (Kıdem I) > Prometheus , Linux , ebrar Stajyer Helper > aSiLyA , ButterfLy , YaSiN__ - HelpDesk (Kıdem Half-Oper) > Midas , Loading , KarayeL _______________________________________________ - TRSohbet.Com #Help Departmanında Bulunan Herkese Görevlerinde Başarılar Dilerim, Sevgiler. Unutmayalım ki; Durmak ölüm, taklit uşaklıktır, çalışmak ve yetişmek ise hayat ve hürriyettir. - irc.trsohbet.com -
#Help
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|
| |