Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Haziran 2019, 01:09   #6
ZaLim
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Damar şarkıların psikolojik olarak etkisi

Nedir Allah'ım Bu Esrar Perdesi.. ( Selahattin ÖZDEMİR)

İlk okul dördüncü sınıftayım. Ben müzik denilince Tarkan'dan bir tek oynama şıkıdım şarkısını bilirdim. O da müzikle hiç bir alakam olmadığından. Tarkan'lar felan popüler o zaman. İzel, Çelik, Ercan üçlüsü var. Hakan PEKER vs vs..

Komşumuzun berber dükkanı vardı. Sanat öğreneyim diye gönderdiler yanına çırak olarak. Ustasından kalfasına herkes damarcı. Bir tane karışık kaset vardı. Gece gündüz aynı çalardı hep. Sırasıyla Selahattin ÖZDEMİR, Güllü, Müslüm GÜRSES. Kaset Selahattin ÖZDEMİR'in Esrar Perdesi şarkısı ile başlar yine aynı şarkı ile biterdi..

O günden beri bende damarcıyım. Selahattin ÖZDEMİR'in ortalama 24 albümü var piyasada. İnanın bütün şarkılarını ezbere bilirim. Kendisiyle çekilmiş epey fazla fotoğrafımda vardır. Hastasıyım desem yeridir. Her anımda ben arabesk dinlerim. Hep bana huzur verir. Farklı bir psikoloji ancak böyle. Millet kafayı bulmak için arabesk dinlerken ben huzur bulurum. Beynime işlenmiş arabesk. Ben arabesk'siz yaşayamam öyle bir manyaklık benim ki.

Genel olarak tanılarınız doğru ancak benim için değil.

Ayrıca belirteyim jilet atmak için rakıya da gerek yoktur.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

вüℓвüℓℓεя çσк үαη∂ı, güℓℓεя∂ε үαηsıη...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver