Konu: Çözüldü Kelime Tamamlama Yardım
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Haziran 2019, 21:33   #4
Feragat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kelime Tamamlama Yardım

eLsukr Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[19:09:] <Elsukr> Esselemu Aleykum ve Rahmetullah arkadaşlar
tşkler abim . burası tamam da, yalnız peşpeşe kısaltmaları yazdığımda ikinci veya üçüncü kısatmalar olmuyor. örneğin ; s.a h.g nbr yazdığımda, Selemun aleykum h.g nbr oluyor. diğerleri olmuyor yani

Tekrar uzun uzaya kodu paylaşmamak için ilk mesajda paylaştığın kodu düzenledim. Deneyebilirsin, bir hata olduğunda konu altından bildirebilirsin.

Hatanın sebebi: if koşullarında iswm operatörleri olmaması. Kelimelerin cümle içinde tek tek değiştirilmesi, bu sebeple bir kelimeyi değiştiriyor ve 2.sini veya daha fazlasını değiştirmiyordu.

Kodun son hali;
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Yazdığım kelime: s.a. naber mn ok oki oke Sonuç: [22:43] <raptor> Selamun Ãleykûm naber Merhaba Nasılsınız Ok ~ Ok ~i Ok ~e

Ayrıca kodun diyalog kısmında 6 numaralı buton yoktu. 6 numaralı buton ne işe yarar dersen, kodun içindeki hazır kalıpları direk koda yükler. 6 numaralı butonu diyaloğa ekledim "Yükle" ismiyle.

Yükle tuşuna bastıktan sonraki görüntü: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Teknik anlamda faydalı olabilecek kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

i'm here sometimes

Konu Feragat tarafından (16 Haziran 2019 Saat 22:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: Açıklama güncellendi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet