Konu: Çözüldü Kelime Tamamlama Yardım
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Haziran 2019, 17:45   #2
Feragat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kelime Tamamlama Yardım

eLsukr Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
selamun aleykum kardeşlerim. bende bir kelime tamamlama addonu var, lakin kısaltmadan sonra bir cümle yazdığımda , kısaltma yı asıl kelime olarak yazmıyor, yani yine kısaltma çıkıyor. örneğin; s.a yazdığımda Selamun aleykum çıkıyor, ama, s.a arkadaşlar yazdığımda s.a arlkadaşlar olarak çıkıyor, yardım edebilirmisiniz lütfen ? tşkler

Şu satırı:
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
if ( %oz.acro6 == $1- ) || ( * %oz.acro6 * == $1- ) || ( %oz.acro6 * == $1- ) || ( * %oz.acro6 == $1- ) { set %oz.acrosay $replace($1-,%oz.acro6 ,%oz.acro6a) | goto next | goto end }

Şu şekilde değiştirip deneyebilirsin:
if (%oz.acro6 isin $1-) { set %oz.acrosay $replace($1-,%oz.acro6 ,%oz.acro6a) | goto next | goto end }

bu sadece s.a kelimesi için bir örnekti. Fakat koddaki koşullar hatalı gözüküyor

Örnek:
Hatalı koşul
if ( %oz.acro1 == $1- ) || ( * %oz.acro1 * == $1- ) || ( %oz.acro1 * == $1- ) || ( * %oz.acro1 == $1- ) { set %oz.acrosay $replace($1-,%oz.acro1 ,%oz.acro1a) | goto next | goto end }

Doğru olması gereken
if ( %oz.acro1 == $1- ) || ( * %oz.acro1 * iswm $1- ) || ( %oz.acro1 * iswm $1- ) || ( * %oz.acro1 iswm $1- ) { set %oz.acrosay $replace($1-,%oz.acro1 ,%oz.acro1a) | goto next | goto end }

if koşulu içindeki Wildcard karakterlerde iswm operatörleri kullanılmalıdır.

i'm here sometimes

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet