Konu: Çözüldü gline zline hk
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Haziran 2019, 19:01   #4
YouMyCure
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: gline zline hk

AcemiUser Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhabalar dostlar ;

sunucu üzerinden atılan gline ile zline arasında bariz şekilde fark nedir ?
Detaylı bir anlatim verebilirmisiniz

Ayrıca zline gline yetkisini kimlerin bu komutu atabilecegini telnetten hangi klasorden degistirebiliriz.
şimdiden tşk ederim

az bilinen amam önemli bir bilgi aktarıyorum,
sunucu üzerinde 1 den fazla unreal(hub) bulunuyorsa örnegin: irc.sunucu.com mobil.sunucu.com web.sunucu.com

atiyorum siz irc.sunucu.com üzerinden girş yapıp oper login oldunuz,
mobil.sunucu.com hub adresi üzerinden baglanan bir kullanıcıya zline işlemi uyguladığınızda o kullanıcı sunucudan atılmayacaktır sadece irc.sunucu.com hub linki üzerinde girişi yasaklanacaktır farklı hublar üzerinde zline işlemi uygulamak için gzline komutunu kullanmanız gerekmektedir

Ayrıca:
Mylife Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gline; Nick üzerinden xline uygular.

Gzline; Tüm mask üzerinden xline uygular.

Doğru bilgidir. ayrıca konu yanlış yerde

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] soruna gelecek olursak ta opers.conf a oper eklerken flaglarını kısıtlayarak zline gline shun kill işlemlerini kısıtlayabilirsin herhangi bir dosyada değişiklik yapmana gerek yok

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
O global ~ Global IRCOP Yetkisi verir ~ o local ~ Local IRCOP Yetkisi verir ~ a services-admin ~ Services Admin Yetkisi verir ~ A server admin ~ Server Admin Yetkisi verir ~ r can_rehash ~ Rehash Yetkisi verir ~ D can_die ~ Die Yetkisi verir ~ R can_restart ~ Restart Yetkisi verir ~ h helpop ~ Helper Yetkisi verir ~ w can_wallops ~ Wallops Yetkisi verir ~ g can_globops ~ GlobalOps Yetkisi verir ~ c can_localroute L can_globalroute k can_localkill ~ Kill Yetkisi verir ~ K can_globalkill ~ Global-Kill Yetkisi verir ~ b can_kline ~ Kline Yetkisi verir ~ Z can_gzline ~ G-Zline Yetkisi verir ~ t can_gkline ~ G-line Atma Yetkisi verir ~ B can_unkline ~ Kline Acma Yetkisi verir ~ n can_localnotice ~ Local-Notice Görüntüleme Yetkisi verir ~ G can_globalnotice ~ Global-Notice Yetkisi verir ~ N netadmin ~ Netadmin Yetkisi verir ~ C coadmin ~ Co-Admin Yetkisi verir ~ z can_zline ~ Zline Atma Yetkisi verir ~ W get_umodew ~ Whois Görüntüleme Yetkisi verir ~ H get_host ~Conf Dosyanizdaki Sabit Oper-Hostu Alacaktir ~

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver