Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Haziran 2019, 13:14   #23
Chelt
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Doğum günün Kutlu Olsun Chelt

beston Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
hepimizin hataları var. ister istemez bazı şeyler hayatınız da olabiliyor o yüzden ben herşeye rağmen her zaman söylediğim gibi küçük şeylere bakmayın resmin büyük tarafına bakın derim ne demek istediğimi herkes iyi anladı..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

hakan, seni tanıdığıma çok memnunum senin gibi sanal da tanışıp arkadaşlığımızı real e döktüğümüz için de ayrıca çok memnunum en kısa zaman da sen ben , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve kankimmmmmm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir arada oluruz

iyi ki doğdun Allah sağlıklı huzurlu güzel bir yıl geçirmeyi nasip etsin...

Başkan evvelsi gün Sinanla çınlattık. Haberleşelim.
neXus Nickli Üyeden Alıntı
Nice senelere @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ailen ve sevdiklerinle nice yıllara inşallah değerli dostum

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ayar çek görüşelim kanka

Eyvallah dost. Görüşmek üzere teşekkürler

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver