Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Haziran 2019, 18:57   #15
eiffel65
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: eiffel65 'i Nasıl Bilirsiniz?

Not Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
iyidir iyii )

Teşekkür ederim. O senin iyiliğin Teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Allecra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile pek fazla muhabbet etme fırsatı bulamamamıza rağmen dışarıdan gözlemlerim ile kimseyi kırmak istemeyen, eğlenceli ,kendi halinde birisi. (ben bu işleri beceremiyorum ya iyi biliriz diyip kaçayım )

Olsun maşallah iyi becerdin yine de yorumun için teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

BLueMooN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kendisi genelde pozitif enerjili bir insan. Kule selamı meşhurdur. Aracıyla uğraşmayı çok seviyor. Hep öyle pozitif kalması dileğiyle.

Eyvallah teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hep beraber inşallah. Kuleden Merkeze Selam Olsun Herkese..

aLya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şahsen kendisi tanımıyorum ama , bir samimilik var özünde ... Bir içtenlik , bir beyefendilik... Her şeyden var kendisinde maşallah . Rabbim her daim yüzünüzü güldürsün...

Amin inşallah teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o senin güzelliğin yorumun için teşekkür ederim

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver