Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Haziran 2019, 17:03   #1
Right
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
If Magazin Dünyası(Fragman)-1-

If dünyasının magazin gelişmeleriyle karşınızdayız kim nerede tatil yapıyor?kimler basına demeç verdi hepsini artık bu programda işleyeceğiz.şimdi isterseniz ilk bölümümüzde neler var hadi gelin birlikte izleyelim;

1-If Dünyası'nın Sevilen İsmi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Abd'nin Newyork Şehrinde Magazincilerin Sorularını Yanıtladı.

Muhabir: Merhaba Maya hanım nasılsınız?

Maya:İyiyim siz nasılsınız sağolun

Muhabir: Bizlerde iyiyiz evet If forumu tatile girdi neler söyleyeceksiniz?

Maya: Kısaca hemen özetleyeyimde fazla vaktim yok çünkü

Muhabir: Buyrun tabii ki

Maya:Öncelikle herkesin geçmiş Ramazan bayramlarını kutluyorum,yoğun geçen bir mesai sürecinden sonra nihayet tatil sezonunu bizlerde açtık.fakat zaman zaman forum köşelerimizde çetin geçen tartışmalarda yaşandığı içinde bundan dolayıda epey yıprandık diyebiliriz.neyse ben kin tutmayı sevmem isimde vermeyi sevmiyorum ama şu kadarını ifade edeyim ''Sanal Alem Gelip Geçicidir Ama Gerçek Hayattaki Her Şey Kalıcıdır''neyse teşekkür ediyorum kolay gelsin sizlere.

Muhabir:Teşekkür ediyoruz iyi tatiller efendim.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

DEVAMI SONRA..

Not:Format tutarsa eğer yönetimden gerekli izinler alındığı takdirde bu seriyi 100 bölüme kadar paylaşabiliriz.hatta ekipte kurulursa mizah amaçlı içeriklerde beraber buradan atılabilir..neyse destek verenlere şimdiden teşekkürler..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver