Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Mayıs 2019, 09:06   #1
Çevrimdışı
YaRen
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Güveçte Kaşarlı Kavurma Tarifi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Güveçte Kaşarlı Kavurma Tarifi İçin Malzemeler

150 gram kuşbaşı dana eti
1 adet büyük boy domates
2,5 yemek kaşığı tereyağı
1 adet küçük boy soğan
1 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
60 gram rendelenmiş kaşar peyniri

Güveçte Kaşarlı Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?
Soğanın ve sarımsağın kabuklarını soyun ve ince ince doğrayın.

Domatesin de kabuklarını orta büyüklükte küpler halinde doğrayın.

Bir tencerenin içerisine alın. Soğan ve tereyağını içine aktarın.

Güzelce kavurun ve etleri ilave ederek kavurun. İçerisine domateslerini ekleyerek güzelce karıştırın.

Ardından tencerenin kapağını kapatın ve 15 dakika kadar et suyunu salıp çekene kadar kısık ateşte pişirin.

Pişmeye yakın baharatlarını, tuzunu ve salçasını ilave ederek karıştırın, bir müddet daha piştikten sonra ocaktan alın.

Bir güveç kabın içine pişmiş etleri aktarın. Üzerine kaşar peyniri serpin. 180 derecelik fırında peynirler eriyene kadar pişirin. Çıkarıp sıcak sıcak servis edin.
Alıntı

__________________
Ruhum hep hayLaz kaLacak,
Üzgünüm hayat ßen " ßüyümeyeceğim.. "
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver