Merhaba ;
Bu tip konular forum aktif oldukca acilacaktir zaman zaman, guzel faydali eskileri yad etmek icin.
Oncelikle ; “ Hafıza-i beşer nisyan ile malüldür “ Sozune bianen unuttuklarimiz bize kirilmasin.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Begendiklerim ; @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ( Suleyman emektar adamdi, forumda cok ciddi aktiflik oldugu zamanlarda hakkiyla yoneticilik yapiyordu, nicki birilerine linklendi sanirim, yada sildirdi bilmiyorum kendisi sosyal hayatindada degerli biriydi. )
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Serkan onplana cikmayi sevmeyen isinin ehli, karakteri oturmus temiz bir kardemizdir. IF’in adeta belkemigiydi zamaninda. Cok ciddi emekleri vardir, her zaman seviliyorsun dostum. )
Benim icin en iyisi ise ; IRC aleminde “ hocam “ dedigim tek kisi @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ( Sevket bey her zaman yeriniz bizde ayridir, sizden birseyler ogrendiysek ne mutlu bize. Keske tekrar seni sahalarda gorebilsek. )
Suan aktif IF Yonetiminden ; @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] isinin ehli adamlardir, kendilerine birseyler ogretebildiysek ne mutlu bize. Insana hersey ogretilir karakter ve saygi kendisinde varolmasi gereken bir durum, ogretilemez. Boyle devam edeceginizden suphem yok.