Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Mayıs 2019, 05:07   #1
The
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
At Yarışı Sonuçları

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias htmlfree { var %x, %i = $regsub($1-,/(^[^<]*>|<[^>]*>|<[^>]*$)/g,$null,%x), %x = $remove(%x,&nbsp;) return %x } alias sonuclar { sockopen tjk
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
80 } on *:sockopen:tjk: { if ($sockerr) { echo -a Siteye Baglanamadı. | return } sockwrite -n $sockname GET //at-yarisi-sonucu HTTP/1.1 sockwrite -n $sockname Host:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sockwrite -n $sockname Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0 sockwrite -n $sockname Content-Type: text/html; charset=utf-8 sockwrite -n $sockname Set-Cookie: PHPSESSID=dj3bvdttj38forknn3cltfk3i0; path=/ sockwrite -n $sockname Connection: Close sockwrite -n $sockname $crlf } On *:Sockread:tjk: { var %the sockread %the if (6'LI GANYAN isin %the) { echo -a $htmlfree($replace(%the,<div style='width:80px;float:left;text-align:right'>,chr(32))) } }

Can sıkıntısı bişeyle uğraşayım dedim ben bu kadar yaptım gettok olaylarına felan girip renklendirme gibi işlemler yapmadım isteyenler ayırabilir dahada geliştirebilir belki at yarışı meraklısı vardır lazım olur : )

Kullanımı ; /Sonuclar şeklinde herhangi bir komut uygular gibi komutu uyguladıgınızda günlük sonuçlar ekranınızda aktif pencerenize yansıyacaktır .

Görüntü bu şekildedir

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kodlaması bana aittir .

Dipnot Mesajı: İyi olmak kolaydır , zor olan adil olmaktır.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan