Cevap: Evlilikte Evde Yemek Pişirme Sorunsalı
| Ezgi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] valla helal olsun. Yalnız ben eşime kapıyı açamıyorum. Aynı anda giriyoruz eve her zaman. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Saat 20.00 de eve geldiğimizi düşün ne ara yemek yapıcam ne ara yicez. Biraz da dediğin gibi ben okurken annem hiç yemekle uğraştırmadı. Küçükken yapmak lazım. O yüzden Tarife bakmadan yapamıyorum da. Biraz uzun sürüyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D
|
Kıyamam sana bal . Benim de var o şekilde geç saatte eve gelen arkadaşlarım , onlar da aparatif ne varsa onu yiyorlar . Ama ne zaman bize davet etsem eşi başlıyor biz de ne zaman yemek pişecek acaba diye Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ O Herşey Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |