Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mayıs 2019, 12:30   #4
aLya
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Evlilikte Evde Yemek Pişirme Sorunsalı

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'m güzelim ....

Bunun pek vakitle alakası olduğunu düşünmüyorum ben ... Annelerimiz , nenelerimiz gecenin bir vaktin de kalkıp hazırlarmış zamanında .. Biz şuan sadece iş ve yemek olarak düşünüyoruz , ama onlar bağ , bahçe, tarla , hayvan bakımı vs .. Yani aklımıza gelecek her türlü işi kendi başlarına yapıyorlarmış. Ben de yaklaşık 2 yıla yakındır çalışıyorum ve bekarken de anne baba evinde bile yemek hazırlıyordum . Çünkü annem de çalışıyordu ve ben ondan 1 saat erken çıkıyordum işten . O gelene kadar en azından yapabildiğim kadar yardımcı oluyordum . Yemek kokmayan ev ev değil malesef. Eş için de bu bir uhte sanki . Eve geldiğinde kapıyı açınca güler yüzün ve mutfaktan gelen o mis yemek kokuları tüm yorgunluğunu alıyor insanın . Umarım evin çok kısa zaman da mis yemekler le kokar bitanesi.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bir de hafta sonu 2 gün izinlisin bir de beni düşün cumartesi de çalışıyorum . Tek pazarım var

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver