|
ReyyAn Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
-Çok şükür iyim bende , arada ses ver ne bilim yaşıyorumm de iyim de de bişeyler işte .Profilime gel orda dur biraz mesela online saatime bak filan, her gun yenilenen tarih gibi ziyaret et profilimi en son ziyaret edenlerde ilk heb sen ol bilmiyorum yap buna benzer bişeyler anla işde. jasdsa Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben gidiyorum diyeli cok oldu zaten , görüşmek dilegi ile. Seviyorum sen'i iyi bak sıhhatine.
|
Günaydın Canım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bundan sonra sık sık ses vereceğim profilini saat bası takip edecegim işlerim yoğun seni çok ihmal ettim biliyorum telefi edeceğiz ama
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu arada aklımdayken bi ara bana özel yapacağın yayını yapta dinleyeyim türkülerle mest et beni
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hatta o gün @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ıda davet edelim oda türkü seviyorya yayınını bi dinleyelim ne dersin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bence süper fikir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. öpüyorum seni canım iş beni bekler görüşürüz aksama
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.