Konu: Merhaba
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mayıs 2019, 14:53   #33
Sarya
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Merhaba

CLasS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sanırım Ebru Polat hayranısın : ) Bende kendisini sosyal medya'da yakinen takip ediyorum da.

Neyse ne diyorduk Hoşgeldiniz, Keyifli forumlar.

Aynen öyle çok seviyorum kendisini odam bile onunla dolu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Hoş buldum teşekkür ederim

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:50 -->-> Daha önceki mesaj 14:48 --

Rima Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
bende yakınen takip ediyorum kendisini hoş bir bayan
bu arada sizde aramıza hoşgeldiniz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım.

Dimiii sevebiliriz sonuçta hem cinsimiz

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:53 -->-> Daha önceki mesaj 14:50 --

NerqiS Nickli Üyeden Alıntı
Hoşgeldiniz KeyifLi ForumLar

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver