Cevap: 'İmamoğlu'na Destek Veren Sanatçıları Sahneye Çıkartmam' Diyen AK Partili Başkan'a Vatandaşın Cevabı Gecikmedi
Forum da ki siyasi konulardan uzak kalmaya çalışıyorum herkes kendince ülkesine olan sevgisini kendi karakterine ve söylemlerine uygun gördüğü insanlara destek vererek sağlıyor.
Ayrımcılık Yok böyle bi politika kimseye yakışmaz .. Twitter i açıyorum bildiğin herkes nefret kusuyor bu ne arkadaş ya!!!
Foruma giriyorum kimse kimseye saygı göstermiyor nedir bu alıp veremediğimiz?.. Bu ülke bizim bizim başka gidecek yerimiz Yok..
Evet aramızda İmamoğlu'na oy veren de var binalı bey ede bırakalım herkes görüşünü dile getirsin kimse kimseyi etiketlemesin bu tarz şeyler bize yakışmıyor,
Amaçı ülkeden Erdoğan gitsin de ne olursa olsun diyenlere de cevabım ; 17 yıl önce ki Türkiye ile şimdi ki Türkiye bir değil... bakın herkes artık istediği gibi eleştiri yapabiliyor o yüzden ne kadar bir birimize kızsak ta bu ülke HEPİMİZİN!...
Toplum olarak artık ayrıştırıcı söylemlerden sıkıldık sıkıldık!!!.. Bu ayrımcılığı ortadan kaldıracak kişide sayın cumhurbaşkanımız dır.
Herkese saygılar sevgiler .. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |