Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mayıs 2019, 13:46   #4
Swat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İran Resmen Duyurdu; Nükleer Faliyetlere Devam.

abd'e kendinden başka kimse su bile içmesin satmasın çıkarmasın biz çıkarır yapar eder size satarız mdounda. Adamlara helal olsun bizde hala 3 kıtaya hakim olduk biz yeaaa modundan bir türlü çıkamayalım, tamam ecdad iyimiş de o zamanlar at kılıç ok vardı ve bizde iyidik o konuda şimdi nükleer var bırak yapmayı hesap yapacak prof yok elimiz de. santral kursan ne olacak ki kim faaliyete geçirecek mühendis bile yok kaldı ki biz hala redüktöründen tut da motoruna kadar fanına kadar dışardan alıyoruz bu ülkede bu ürünleri yapan var ama yabancı ülkeye kıyasla resmen imitasyon kalıyor. kendi ürünlerine garanti veremiyor adamlar.

Şayet böyle tesislerin olması bizim açımızdan çok iyi olacaktır ama birde bizde kitlesel toplum var nükleer e hayır, ona hayır, buna hayır diyenler bir kısmı haklı olasa da yüksek çoğunluk ne için evet dediğini bilmeyen toplum gibi ne için hayır dediğinden bile bir haber olan kesim de mevcut böyle atılımların bizlere o kadar çok yararı var ki saymakla bitmez bitiremeyiz, enerji, silah vs gibi hemde ülkeler arasında sözünün bir değeri olur kınamakla kalmazsın. hadi canakkale orada geçebilen varsa buyursun muhabbeti bitti çünkü kimse boğaz felan geçmiyor artık yapıstırıyor füzeyi böyle bakıyorsun ışık gören tavşan gibi.

artık bir şeyler değişmeli mühendisinden tut da her alanda gelişmeli bizler hazıra o kadar alıştık kendimden de örnek verecek olursam bir kulenin mekanik in de bile hazır şablon kullanıyorum farklı bir şey denemek o kadar zor geliyor ki risk olmadan bitsin istiyoruz ama bir şeyler için adımların atılması gerekiyor bu ülkede yoksa ekonomi felan kalmayacak kesinlikle siyasi olarak da düşünmüyorum ben siyasilere bir şey olmaz olan bizlere yaşayanlara olacaktır. artık övünmeyi bırakmamız yada devlet yapsın yada kendi aramızda bile fitne çıkarmayı bırakmamız lazım. her şeyi devletten bekleme modundan da çıkmamız gerek kaldı ki halk olarak bir birimizin ortak karar aldığı fikir den tut da yemek bile yokken birileri yapar birileri de bakar modundan hiç çıkamayacağız gibi geliyor bana.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet