Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mayıs 2019, 11:32   #17
Feragat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: mIRCScripting.Net - Duyuru.

Herkese selamlar.
Yorumlarınıza saygı duyuyoruz. Herkes pozitif yorum yapacak diye bir kural da yok.

Öncelikle neden Türk sunucuları tercih etmediğimiz konusunda cevap vermek istiyorum.
Daha önce bu tercihi birkaç kez yaptık ve emin olun sonunda yeterince pişman olduk.
Neydi bu pişmanlıklar derseniz
1- Sunucu görevlileri veya sahiplerinin bitmek bilmeyen istekleri. (teknik konuda)
2-Belli bir süreden sonra gelip ortama müdahale etmeleri, tripleri vs.

Aslına bakarsanız sıralayacak çok madde var ama gerek yok, bu kadarı yeterli.

Bu iş bizim için hobi ve keyif alıyoruz. O yüzden hazır kod istekleri ya da aşırı beklentiler açıkçası bizi bu işten soğutuyor ve hatta yeri geliyor tiksindirme aşamasına bile getiriyor.

Diğer bir konu ise “gavur” tabiri. Bu bana göre hiç hoş bir tabir değil.
Bizim Swiftirc ile uzun bir geçmişimiz var, orada dünyanın belirli bölgelerinden arkadaşlarımız var halen orada online’lar.
Zamanında beraber ortaklaşa etkinlikler düzenledik bilenler bilir.

Oradaki insanlar aylarca gelip irc.mircscripting.net sunucumuzda takıldılar. Eminim kendi yurttaşları bu yüzden onları eleştirmemiştir.

Sercanın da dediği gibi o sunucuya giren insanların bazıları forums.mirc.com da veya Swiftirc nin kapanan forumunda ve dünya üzerindeki benzer içeriklere sahip pek çok forumda kendilerini ispat etmiş insanlardır.
Bilgi paylaşma konusunda kompleksi olmayan, bunu severek yapan insanlardır.

Şu Anda bu mesajları yazdığımız forumun altyapısı bile “gavur” diye tabir edilen insanlara aittir. Link: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diğer örnekleri vermiyorum bile.

İnsanların dini, dili, ırkı bizi bağlamaz. Bizim için önemli olan ortak bir noktada buluşabilmemizdir. Bizler yokluktan dolayı oraya giriyor değiliz.

irc.mircscripting.net in sahibi l4roxyl hasan arkadaşımızdır, kendisi işi dolayısıyla yılın neredeyse 6 ayı yurt dışında olduğu için irc sunucusunun aktifliği ile ilgilenemiyor haliyle, sponsorluk teklifinizi ona iletebilirsiniz.

- telefondan yazıyorum eğer yazım hataları varsa affola.

i'm here sometimes

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver