|
Schwarz Nickli Üyeden Alıntı
|
Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kendinden biraz bahsedermisin. |
Merhaba @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] benim de şimdi haberim oldu
31 yaşimdayım ailede en büyük kardeşim Ankaralıyım
Diğer kardeşlerim erkek biri Havacı biri adliyede memur ama hala hukuk okuyor
Ailem Ankara İstanbul arası mekik dokuyor
Ailemin tek çocuğu gibi kalmak onlar yokken sıkıcı gibi olsa da tadını fazlasıyla çıkartıyorum en sevdiğim küçük kardeşim
Bu kadar
Sorular için teşekkür ederim
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] merhaba forumda özellikle takip ettiğim kişi yok aslında takip ettiğim şey yorumlar
Sonuç itibari ile birbirimizi görmeden dokunmadan yazı ile iletişim kuruyoruz ve insanların her türlü fikirleri benim için önemli olumlu olumsuz her şekil eleştiri hoşuma gider saygı ve iyi niyet olduktan sonra
İrcforumlari ile aslında seneeee 2006 idi Ankara da Açi dersanesi vardi (babam parasını verir ben eğlenceye kaçardım) birgün arkadaşim göstermişti sonra epeyce bir zaman bıraktım bu işleri 2008 de yine bir sunucuya takıldım sonra tekrar biraktım 2011 de yine aktif olarak kullanmaya başladım sonra tekrar sonra tekrar derken bugunlere geldim ircforumlarini epeyce bir süre kullanmayı dahi unutmuştum velhasıl yeniden sardım ircforumları benim için eğlenceli açıkcası sunucuda olduğun gibi zırt pırt birine bişey yazmak zorunda değilsin ve en önemlisi fikir alışverişi bunun yanı sıra oyunları eskıden tuhaf bulurdum fakat artık oyunlara katılım sağlarken aslında kaynaştırıcı olduğunu düşünüyorum
Teşekkürler @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim canımsın
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim