29 Nisan 2019, 22:35
|
#19 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: vioLeta ‘ yı Nasıl Bilirsiniz ?
| oMeN Nickli Üyeden Alıntı
| İyi biliriz, zaman zaman kızdırsada Sinirlendirsede insanlara karşı zararı olmayan çok çabuk `inanıp güvenen` ( bu huyunu sevmiyorum.) kendi halinde olan "Özel" bir insan. | Bu huyumu bende sevmiyorum,, Haklısın. Bende seni seviyorum canım teşekkür ederim
- Kırmızı bana yakıştığı kadar sana da çok yakışıyor Aslında şans göreceli bir kavram, lakin herkes şanslı olduğumu söylüyor galiba öyleyim ) sende iyi ki varsın canım benim, hep ol !
√ Biz duygusallasmayalim ağlarız felan
- En sevdiğimiz alışveriş yemek takımı :?
| AsiRuh Nickli Üyeden Alıntı
|
İyi biliriz
| Sağol, seni tekrar sahalarda görmek güzel.
| GabrieLLa Nickli Üyeden Alıntı
|
Sevilesi, minnoş, yardımsever, çalışkan, rekabeti seven cana yakin bir arkadasimiz.🧡 Her daim mutlu ol güzellik 🌹
| Kuzum benim, inşallah. Güzel dileklerinin daha fazlasını Allah sana nasip etsin..
| Toprak Nickli Üyeden Alıntı
|
İyi biridir !
Kırmızı ruj'un sözlükteki karşılığı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | Teşekkür ederim !
{ İsmi kırmızı rujlu kıza çıkacak yahu, nickimi Kırmızı Rujlu Kız mi yapsam }
| Tanem Nickli Üyeden Alıntı
|
İnci hanımefendiyi çok eski zamanlardan dj dönemlerinden bilirim kendisi naif,narin,tertemiz kalbi olan nadir insanlar arasındadır.
| Teşekkür ederim Tanem hanımefendi, o sizin güzel bakan yüreğinizden kaynaklı, sizi tanımak çok güzel nice beraber zamanlara..
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|
| |