Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Nisan 2019, 02:17   #28
BuYuCu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kemal Kılıçdaroğlu'na Yumruk Atan Saldırgan, Adli Kontrol Şartı ile Serbest Bırakıldı

Kalemzede Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];

Sen Buırada Eğer Kemal kılıcdaroğlu nu veya Meral aksener i yada herhangı bırını elestırıyorsan Gecmısde Aynı Şeyı Yapan RTE`yıde savunyor olman ve akabınde benımde O sekil o kısılerı savunmam Normal

Birincisi; Konunun AKP veyahutta Recep Tayyip Erdoğan ile iyi veyahut kötü hiçbir alakası yok Konuya alakasız Mesajlar yazmayınız.

Senın Soylediğin seye Bıanen O Lafı dedım ben sanırım yazdıklarını baskası soylemıs kı sen Okumadın yazdıklarını.

Senın AKP mılletvekkılı olman ıcın Pensılvan ya gıtmen lazım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İkincisi; Ben, AKP'nin Ankara Milletvekili Adayı veyahutta Milletvekili değilim 'Ben, Sen, O, Biz, Siz Onlar' derken neyi kast ettiğini de anlamış değilim.

Pekı Sen neden Kemal Kılıcdaroğlu Tv de bunu Bunu Soyledı dedın ?

Neden EMPATI YAPMIYORSUN savunduğun Zihnıyetle alakalı ? Yoksa Ona serbest ama baskasına yasak mı ?

Üçüncüsü; CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili bir şey olduğunda hemen karşısına AKP şöyle yaptı, Recep Tayyip Erdoğan'da böyle yaptı falan demeyin.

Şimdı Hdp`de Bu ülkenın Anayasına uygun olarak kurulmus bir siyası partıdır. Sevsende sevmesende Bu Kıtleye Oy veren 6 Mılyon Insan var. Hazıneden 90 trılyon yardım alıyor.

Madem Oyle Dusunuyorsun BİNALİ YILDIRIM`da Hdp`li kardeşlerımın Oylarına talıbım dedı . Önce elinı Vicdanına Koy Sonra Soyle

Hdp akp ye Oy verınce VATANSEVER AMA CHP yada herhangı bır partıye Oy verınce terorıst mı oluyor ?

Bak Şirnak`uludere ilcesını AKP ALDI. RTE de Oradakı Kurtlere Tesekkür etti. İSTANBUL & ANKARA YI CHP aldı.

Şimdı Hangısı daha ıyı terorıst Madem hdp TERORİST PARTI .

Bu kadar Milliyetcısınde Neden ANDIMIZIN mecliste AKP& HDP oylarıyla RED Edildiğinı soylemıyorsun . Madem CHP `liler DHCKP``LİLERI zıyaret ettiğinı soyluyorsunda.

Eskı akp mılletvekılı galip Ensarioğlunun Pkk lının cenezesıne Gittiğinı soylemıyorsun

Hanı Mıllıyetcığiz ya .)

Dördüncüsü; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP'lilerden Oy alabilmek için Terör üzerinden CHP ve HDP ile nasıl işbirliği yaptığı açıkça ortadadır.

Beşincisi; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Televizyonda, ''Partimizdeki Milletvekillerimizde Cezaevinde DHKPC'li Teröristleri ziyaret ettik.'' dedi.

Altıncısı; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Televizyonda Canlı Yayında ''YPG Terör Örgütü değildir; Halkının hakkını arayan bir oluşumdur.'' dedi.

Pekı AKP`NIN TANITIM VE MEDYA YARDIMCİLİĞİ BASKANLİĞİ kımde biliyormusun ?

ORHAN MİROĞLU
Bu adam PKK terör Örgütü değildir dıyerek Mıllıyetcılerın tepksını cektı. ama sen mıllıyetcı olmadiğin ıcın tepkı vermemen normal. SÖZDE Kürtdistanı savunan kısı .

Ben, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dediklerinin aynısını Konudaki Mesajımla ifade ediyorum.

Bende AKP VE RTE NIN DEDIKLERINI SANA İFADE EDIYORUM. SEN SADECE olaya tek taraflı bakıyorsun.

Unutma kı AKP ÜLKEYI sıfır sorunla aldı. Bu Ülkede terör un bu noktaya gelmesındekı en buyu ketken akp nın yaptiği hatalardır. Kabul et bunu Değil fetö pkk adı nher ne olursa olsun . Bir devlet asla terorist ile masa ya oturmaz. Dün Pkk ıle masaya Oturan Ş... dıyen sonra o arkadası ben Yolladım Diyen Zihnıyetı savunmanızda sanırım Sızın ve Sızın Gıbılerın Amclarını Bellı edıyor.

Asimavi bu mesaja tepki gösterdi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver