@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];
Birincisi; Konunun AKP veyahutta Recep Tayyip Erdoğan ile iyi veyahut kötü hiçbir alakası yok Konuya alakasız Mesajlar yazmayınız.
İkincisi; Ben, AKP'nin Ankara Milletvekili Adayı veyahutta Milletvekili değilim 'Ben, Sen, O, Biz, Siz Onlar' derken neyi kast ettiğini de anlamış değilim.
Üçüncüsü; CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili bir şey olduğunda hemen karşısına AKP şöyle yaptı, Recep Tayyip Erdoğan'da böyle yaptı falan demeyin.
Dördüncüsü; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP'lilerden Oy alabilmek için Terör üzerinden CHP ve HDP ile nasıl işbirliği yaptığı açıkça ortadadır.
Beşincisi; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Televizyonda, ''Partimizdeki Milletvekillerimizde Cezaevinde DHKPC'li Teröristleri ziyaret ettik.'' dedi.
Altıncısı; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Televizyonda Canlı Yayında ''YPG Terör Örgütü değildir; Halkının hakkını arayan bir oluşumdur.'' dedi.
Ben, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dediklerinin aynısını Konudaki Mesajımla ifade ediyorum.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.