26 Nisan 2019, 21:28
|
#11 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: vioLeta ‘ yı Nasıl Bilirsiniz ?
| ihaveanidea Nickli Üyeden Alıntı
|
On parmağında on marifet dostumun. Önü açık olsun, umarım hedeflediği amaçlarını bir bir elde eder.
| Teşekkür ederim amin inşallah.. İyi bir dinleyicimsin sağol varol dostum .
| L_ Nickli Üyeden Alıntı
|
Okey de onu tutuyorum . İyi kız bi zararı yok . Başarılar onunla olsun
| En iyi oyunculardan biri bennn
| umiT Nickli Üyeden Alıntı
|
Okeyde çok yeniyor bir hileler yapıyor kesin | Ahaha hile mii hile varsa da henüz öğrenmedim bilen varsa öğretsin .p
| eiffel65 Nickli Üyeden Alıntı
|
Sunucumun eski Radyo Sopu, Okey Ortağım iyi bir insan. Karakteri yerinde, davranışları insancıl @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | Ahh, BamteliFM teşekkür ederim..
| PySSyCaT Nickli Üyeden Alıntı
| Endami guzeL..
Yuzu guzeL.. kaLbi pirLanta.. yardim sever..
Damarina basiLmadikca kimseyi kirmayan AyParcasi..
Dudagindaki ruj’un oLum Canim Benim..:-p
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’in sayesinda tanidigim guzeL yurekLim Benim..
iyiki tanidim Seni Ruj’unu Sevdigim..
Azcik daha cok Turkcem oLsaydi bak neLer yazardim Sana..:-)
Seviyorum Seni @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’mm.. | Ruj'um olll canımıniçii..
ahh @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'imm onuda çok özledim.. İyiki tanışmamıza vesile olmuş.
Senin olan Türkçen bile nelere değer, gönlünden geçenleri fazlasıyla hissettiriyorsun, dile ne hacet var ? Sevdiğinden çok ben tarafından seviliyorsun kuzum
| CtrL Nickli Üyeden Alıntı
|
İnci iyidir iyi.
| Sen kadar iyi değilim Ali.. Sağolasın.
| Kerem Nickli Üyeden Alıntı
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yıllardır tanırım çok kaliteli insandir. | Nice yıllara diyelim o halde, Eksik olma sağol Kerem.
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|
| |