Konu: Mylife
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Nisan 2019, 19:36   #17
Mylife
~ i don't care if i'm misfit. ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kod(Mylife)

Mylife Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İsim: Ali
Soyisim: -
Önceden bulunduğu IRC sunucuları: Mircturk,MuhabbetNet,ZurnaNet,SohbetNet,KalbimNET, GevezeORG,TRsohbet
O sunuculardaki vasıfları:
Mircturk: - Helpdesk - Ciodesk
MuhabbetNet: - HelpFounder
ZurnaNet: - Helpsop - TechAdmin - ServerAdmin
GevezeORG: - HelpMaster - HelpManager - NetworkAdmin - Mirchelp kanal sorumlusu
KalbimNET: - HelpManager - Halfoper - Mirchelp kanal sorumlusu
SohbetNET: - Helper - IRCOP - ServicesAdmin - NetworkAdmin / Global kanallar sorumlusu & Operhelp sorumlusu
TRsohbet: IRCOPER - ServicesAdmin - NetworkAdmin / Xline departman lideri & Developer departman lideri
Şu anda aktif olduğu IRC sunucuları: SoyleNET
O sunuculardaki vasıfları: sales - kanal devir görevlisi.
Kendisi hakkında söylemek istedikleri: You will never be good enough..

günceli burada aşağıda kalmış.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cım

MdxL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu sene beni misafir edeceksin değil mi ?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her zaman kardeşim biliyorsun.

Maya Nickli Üyeden Alıntı

Mircturkten bu yana tanidigim her ne kadar surekli sohbet edemesekte iletisim halinde olamasakta hatta yillarca birbirimizden bi haber yasasakta eski dostlar hic bir zaman unutulmuyo ...Bir cok sunucuda beraberdik zaten ama seninle en kanka gunlerimiz Sohbet.Net ti sanirim... Biyikliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ben Gevezeyi biraktim dige mi gevezeye basladin sen
Hayirli olsun ve basarilar canim

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanm yıllar geciyor gectikce güzelleşiyor musun ne, yoksa bana mı öyle geliyor

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver